23948sdkhjf

Dansk firma hædret ved international prisuddeling

Evomove A/S modtager ’Red Dot: Best of the Best’ for sin prisvindende børnehøjstol, Nomi.
Den røde løber var rullet ud og champagnen hældt på glas, da en af designbranchens mest prestigefyldte priser ’Red Dot Design Award’ blev uddelt i mandags den 7. juli i Essens operahus. Deltagere fra hele verden var mødt op for at overvære prisoverrækkelsen, der har fundet sted siden 1954 og hører til en af årets største begivenheder inden for produktdesign. Blandt dem var danske Evomove, som blev kaldt på scenen for at modtage den særligt eksklusive pris ’Red Dot: Best of the Best’ for sin stol Nomi.

Ved Red Dot Design Award 2014 dystede Nomi mod knap 5.000 andre designprodukter. Kun en procent af dem blev belønnet med en ’Red Dot: Best of the Best’. Blandt dem var Evomove den eneste danske producent, og Nomi den eneste børnehøjstol. Dermed indtager Evomove ikke bare en førende position inden for udviklingen af børnehøjstole, men placerer sig også i den absolutte elite inden for internationalt produktdesign.

Samtidigt melder Herlev-virksomheden sig for alvor ind i kampen om forbrugernes gunst på et globalt marked, der de sidste mange år har været domineret af Peter Opsviks 42 år gamle Tripp Trapp-stol. Det sker med et gennemarbejdet og nytænkende produkt, der har formået at overbevise Red Dot Juryens ekspertpanel af 40 fagfolk fra hele verden.

Positiv feed back fra kunderne
- Vi er naturligvis meget stolte og beærede over denne pris, som er en vigtig anerkendelse af vores arbejde. Sammen med Peter Opsvik har vi i tre år knoklet ud fra ambitionen om at skabe verdens bedste børnehøjstol – en ny og anderledes stol, der på én gang er mere sikker, lettere at indstille, nemmere at få til at passe ind og ikke mindst bedre at sidde på, siger Jan Andersen, partner og Sales & Project Director i Evomove, og fortsætter:

- Derfor er det også en stor tilfredsstillelse, når vores anstrengelser nu giver pote i form af denne eksklusive pris samt positiv feed back fra vores kunder, der givet Nomi en fantastisk modtagelse, slutter Jan Andersen, som stiftede Evomove tilbage i 2011.

Alle produkter, som har vundet en ’Red Dot: Best of the Best’, herunder Nomi stolen, kan opleves i særudstillingen ’Design on Stage’ på ’Red Dot Design Museum’ i Essen frem til den 8. august 2014. Derefter vil produkterne indgå i museets permanente udstilling i mindst et år.

Red Dot Design Museum omfatter verdens største samling af nutidigt design og er et stort tilløbsstykke for designinteresserede fra hele verden med 160.000 besøgende årligt. Det 4000 kvadratmeter store museum i fem etager ligger i ’Zeche Zollverein’, som siden 2001 har været på UNESCOs liste over verdens kulturarv, var i sin tid verdens største og mest moderne anlæg til udvinding af stenkul og er i dag centrum for kunst og kultur.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156