23948sdkhjf

PP Møbler ser optimistisk på fremtiden

Fortsat stigende omsætning har gjort det nødvendigt at udvide produktionen og øge bemandingen. Alligevel er det lykkedes at øge indtjeningen.
Trods krisens eftervirkninger fortsatte PP Møbler den resultatmæssige fremgang i 2013. Omsætningen steg med 3,3 mio. kr. til 25,6 mio. kr., mens resultatet efter skat er forbedret fra 336 til 653 t.kr. i et år, hvor både hjemmemarked og eksport udviklede sig positivt.

- En fortsat succes med salg af polstrede møbler, samt stigningen i produktionsvolumenet generelt, har i 2013 nødvendiggjort yderligere tilpasning af produktions- og lokalefaciliteterne, ligesom der har måttet ansættes flere produktive medarbejdere, skriver PP Møbler i sin årsrapport.

Den stigende omsætning har skærpet kravene til selskabets likviditet, og fremadrettet er det således påkrævet med en yderligere konsolidering og sikring af egenkapitalen. Forventningerne er dog positive – ikke mindst i lyset af en god start på 2014 – og for hele året budgetteres med en omsætningsvækst, der som minimum er på niveau med sidste år. PP Møbler har i 2013 taget hul på en omstrukturering af salgsorganisationen, så man fremadrettet selv varetager salgsarbejdet på de fleste markeder.

- Denne strategi forventes at kunne bidrage til en fortsat forøgelse af omsætningen samt en mere målrettet styring af kundernes valg af modeller og træsorter, hvilket også bør kunne bidrage til fremgang i selskabets indtjening, skriver PP Møbler.

I 2014 forventes et resultat på mindst samme niveau som i 2013.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096