23948sdkhjf

Kastrup-koncernen lægger krisen bag sig

Fabrikkerne i Holstebro og Skive har ekstraordinært travlt, og vindueskoncernen har netop offentliggjort årsregnskab med et plus på 19 mio. kr. før skat.
Vindueskoncernen Kastrup A/S fortsætter de positive takter og kan for andet regnskabsår i træk fremvise et nettoresultat på et tocifret millionbeløb. Overskuddet på bundlinjen udgør således 14,44 mio. kr. i 2013 mod 13,84 mio. kr. i 2012.

Direktør Lasse Kastrup glæder sig over resultatet, der er realiseret på trods af, at aktiviteten i branchen endnu ikke er tilbage på niveauet fra før finanskrisen. Han peger selv på forhold som hurtig tilpasning til markedet, produktudvikling og tæt kontakt til håndværksmestrene som primære årsager til succesen.

- Årets resultat er blot ét af en lang ubrudt række af gode resultater, og det viser, at vores strategi med at investere og skabe vækst på nye områder virker – selv i en periode, hvor byggebranchen generelt ikke er på sit højeste, siger Lasse Kastrup.

Lige nu har både plastfabrikken i Holstebro og træ-alu-fabrikken i Skive ekstraordinært travlt, og virksomheden er derfor på udkig efter ekstra hænder til produktionen begge steder. Travlheden skyldes især mange ordrer på de mest energivenlige løsninger.

- Med andre ord kan vi konstatere, at vi har haft de helt rigtige fokusområder, og vi fortsætter naturligvis med fornyet energi på både udvikling af nye produkter og optimering af produktionen, siger Lasse Kastrup.

Blandt de seneste produktnyheder er en ny og moderne udgave af ’Russervinduet’, der både er energioptimeret og samtidig dæmper lyden indendørs, selv med åbne vinduer. Et andet forretningsområde med fremgang er virksomhedens nye skydedør, der udmærker sig ved at have lukkepunkter på alle fire hjørner med en ubrudt tætning hele vejen rundt.

I 2015 forventer Kastrup sig meget af en helt ny vinduestype, hvor grundprincippet er mere glas og mindre ramme samt en forbedret u-værdi.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125