23948sdkhjf

Nyt overskud i Steens Group

Det første hele regnskabsår efter konkursen i det gamle Steens Furniture udviklede sig tilfredsstillende med et overskud på knap tre millioner.
Steens Group A/S – der tog over efter konkursen i Steens Furniture i maj 2012 – kører fortsat med sorte tal. Kjellerup-virksomheden har netop offentliggjort sit 2013-regnskab, som udviser et plus på 2,7 mio. kr. efter skat. Det er knap 7 mio. kr. lavere end det forkortede årsregnskab i 2012, men betragtes som tilfredsstillende.

- Omsætningen var under det forventede i første halvdel af året, mens den sidste del af året levede op til forventningerne. Produktionen har forløbet stabilt, og der er stadig mulighed for forbedringer, skriver virksomheden i sin ledelsesberetning.

Bruttofortjenesten er faldet fra 24,4 til 20,9 mio. kr., mens driftsresultatet er reduceret fra 13,0 til 6,4 mio. kr. – blandt andet som følge af en stigning i personaleomkostningerne på knap 4 mio. kr.

Steens Group forventer en positiv udvikling i afsætningen i de kommende år, hvor fokus er på at udvikle nye produkter, nedbringe fejlomkostninger og forbedre intern logistik og produktionsprocesser.

- Selskabets ledelse forventer, at omsætningen øges i indeværende regnskabsår, og at det medvirker til en forbedring i årets resultat, sammenlignet med resultatet for 2013. I takt med at resultaterne dokumenteres, vil der kunne opnås en forbedring i driftslikviditeten, blandt andet gennem øgede kreditter hos vareleverandører, skriver Steens Group.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078