23948sdkhjf

Finalisterne til Hay Talent Award er fundet

En international jury har fundet de designtalenter, der får mulighed for at udstille på Hay Camp, når design- og interiørmessen Formland Upgraded åbner i midten af august.
Et felt på intet mindre end 687 indsendte designforslag er nu indsnævret til 34 talenter fra danske og internationale designskoler, der alle får mulighed for at udstille deres designforslag på Formland UPgraded, hvor de vil blive vurderet af nogle af verdens bedste designere.

Derudover får de adgang til et bredt netværk af fagfolk og presse – og sidst men ikke mindst, er de med i opløbet om Hay Talent Award og hovedpræmien på 15.000 Euro.

Når Hay Talent Award sætter i gang under den kommende Formland Upgraded, omdannes en af messehallerne til Hay Camp, hvor talenterne skal udstille og netværke i den dertil indrettede landsby. Hver designer iscenesætter sit hus til en miniudgave af deres konkurrenceprojekt, og juryen vil i løbet af torsdag formiddag gå rundt på messen og vurdere de udstillede projekter for at udpege den endelige vinder.

Vinderen bliver afsløret på messens åbningsdag, torsdag 14. august kl. 13.30. Både vinderen og de øvrige finalister vil være til stede på alle fire messedage.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078