23948sdkhjf

Dencon Center indgår storaftale med Comwell

Den østjyske møbelleverandør har fået til opgave at møblere Comwell-kædens hoteller.
Dencon Center har allerede stået for leverancen af konferenceborde og kontormøbler til Hotel Comwell i Køge, og om kort tid følger leverancen af konference- og mødeborde til Comwells nye hotel i Aarhus, der åbner i juli måned. Ordren omfatter alle interne kontorarbejdspladser i det nye hotel, der indrettes i et nyopført højhus i Værkmestergade i det centrale Aarhus.

Hos Dencon Center oplyser indehaver Torben Møller, at Comwell har planer om at renovere flere af sine hoteller, og hensigten med aftalen er, at Dencon Center i Risskov også bliver leverandør til de næste hoteller i rækken.

- Konkret leverer vi til de to nævnte hoteller i Køge og Aarhus, men aftalen er berammet til den efterfølgende renovering af hotelkæden. Der er ikke sat antal på fremadrettet, men inden årsskiftet bør der være skiftet op mod 1.000 konferenceborde, siger han til Wood Supply.

Torben Møller fortæller, at Comwell har valgt Dencons Delta-serie til kontorarbejdspladserne samt Dencons nye Delta kantinebord.

- Inden valget blev truffet har Comwell haft bordet til grundig afprøvning og herefter bestilt en mindre ordre for at være sikre i deres valg, fortæller Torben Møller.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141