23948sdkhjf

Mere belysning på Formland UP/graded

Når Formland UPgraded slår dørene op igen den 14.-17. august 2014, bliver det igen med masser af nyheder inden for belysning.
Formanden for Dansk Belysning Ole Selch glæder sig på foreningens vegne til atter at udstille i MCH Messecenter Herning. Han ser belysningsbranchens deltagelse på Formland UPgraded som en naturlig følge af detailhandelsudviklingen med brancheglidning.

Omkring 30 udstillere og medlemmer af brancheforeningen Dansk Belysning vil på messen fremvise nye lampedesigns og nye funktioner inden for belysning.

- Stort set alle medlemmer fik nye kunder i august 2013, da vi udstillede i Herning første gang. Ideen med at være en del af det nordiske designfællesskab er, at interiør- og brugskunst-indkøbere samtidig kan disponere belysningsprodukter. Vi deltager både med udstillere, der præsenterer mærkevarer, og med leverandører af ikke-mærkevarer. Dansk Belysning har endvidere medlemmer, der har både belysning, brugskunst og interiør med i kollektionerne, så for de udstillere er det samtidig en unik chance for at få præsenteret hele sortimentet i sammenhæng, siger Ole Selch, der også er adm. direktør for Eglo Danmark A/S.

- I det hele taget kan butiksfolket hente lærerig inspiration inden for lys - også, når det gælder belysning af butikken, showrooms, vinduer og sales points, siger Ole Selch, der ser frem til næste messe, hvor trendeksperterne Fly+Helsted indretter et inspirationsområde med fokus på lys.

Ifølge Mille Fly fra Fly+Helsted vil der som noget nyt blive integreret et læringsområde i inspirationsområdet i UP/Light. Desuden vil inspirationen favne både belysning og isenkram, så indkøbere kan se produktgrupperne stylet i sammenhæng. I løbet af den kommende måneds tid vil trendduoen lægge sig fast på den præcise udformning af området, og Formland UPgraded vil herefter gå i dybden med, hvad indkøberne kan se frem til i inspirationsområdet inden for lys, design og læring.

- De traditionelle grænser mellem brancherne er under nedbrydning, og jeg ser det som en unik fordel for belysningsbranchen, at vi kan blive en del af fællesskabet på Formland UPgraded. Her får vi chancen for at høste de naturlige synergieffekter, der opstår, når flere grene af samme branche mødes, slutter Ole Selch.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078