23948sdkhjf

Kopiproducent danner brancheforening

Voga, engelsk producent af kopimøbler, har taget initativ til ny brancheforening, der skal beskytte forbrugere mod brodne kar.
Voga vil møbelsvindlere til livs og har sendt sit forslag om en ny brancheorganisation rundt til 20 kopiproducenter. Planen er at have den eksklusive forhandlerklub inklusiv regelsæt klar allerede til sommer. Det skriver EPN.

- Vi har brug for en brancheorganisation for at beskytte vores kunder mod bedrageriske firmaer, ringe service og dårlig kvalitet. Det er vigtigt for os at tage afstand fra fupfirmaerne og vise kunderne, at der stadig er virksomheder, som de kan stole på, siger Vogas direktør, Chris Diemer, til epn.dk.

Kunderne handler typisk over internettet, og mange oplever desværre, at de aldrig modtager de bestilte varer.

I England er det indtil videre lovligt at sælge kopier af klassikere som eksempelvis "Ægget" og "Y-stolen", fordi ophavsretten kun er 25 år mod 70 år i Danmark. Denne lov er dog under forandring, da en EU-dom har påkrævet at Storbrittannien skal indrette sig samme regler som de øvrige EU-lande. Hvornår de nye regler kommer til at træde i kraft er dog endnu uvist.

Link til originalartikel: Snart kan Ægget-kopi købes med ro i sindet

Artiklen er en del af temaet Kopimøbler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079