23948sdkhjf

Kort nyt fra træ- og møbelbranchen

Wood Supply samler stort og småt fra branchen. Læs i dag om Mipa Møbler, Bauhaus, Fakro Danmark, Johannes Fog og Optimera.
Møbelbutik flytter fra Helsingør til Hillerød
Om et par måneder flytter MiPa Møbler fra Helsingør til større lokaler i Hillerød. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

MiPa Møbler, der ejes af Jan Jespersen, har overtaget Idémøblers gamle lokaler på Carlsbergvej i Hillerød.

Bauhaus på vej til Slagelse?
Den tyske byggemarkedskoncern ønsker at etablere en ny butik på den såkaldte Hunsballegrund i Slagelse. Det skriver Sjællandske.

Ifølge Villum Christensen (LA), der er formand for Erhvervs-, Plan og Miljøudvalget i kommunen, er der et flertal i udvalget for at arbejde videre med planerne for byggeriet, men han erkender samtidig, at nærheden til den fredede Antvorskov Ruin kan blive et problem.

- Det er sådan, at kommunen kan dispensere, men det kan kun ske på baggrund af en positiv tilkendegivelse fra Kulturstyrelsen, der blandt andet tager sig af fredede fortidsminder. Jeg har dog ikke tænkt mig at give op, fordi jeg får et nej fra embedsværket, men vil så tage sagen op politisk, siger Villum Christensen til Sjællandske.

Fakro indleder samarbejde med Fog
Fakro Danmark, der er dansk datterselskab til den polske ovenlysproducent, har netop indgået en samarbejdsaftale med Johannes Fog A/S.

- Vi har samarbejdet med Fog stort set siden vi startede op i Danmark, og derfor så vi det som noget helt naturligt at indgå i et formaliseret samarbejde med kæden, siger Jon Tougaard, administrerende direktør i Fakro Danmark.

Han betegner aftalen som en naturlig videreudvikling af det eksisterende samarbejde i forbindelse med diverse projekter på Sjælland. Ved at være officiel leverandør af ovenlys til Fogs kunder, tror Jon Tougaard på, at flere vil få øjnene op for Fakros sortiment.

- Fog har godt fat i projektmarkedet og er meget professionelle. Vores opgave bliver at servicere dem med kvalitetsprodukter, effektiv logistik og support på det løsningsmæssige indenfor ovenlys, siger Fakro Danmark-direktøren.

Optimera indgår sponsoraftale med Dansk Ride Forbund
Byggecenterkæden Optimera har indgået en sponsoraftale med Dansk Ride Forbund og bliver ny hovedsponsor for Landsfinalerne. Med aftalen bliver Optimera en synlig partner ved både de tre store landsfinalestævner og de mange regionsstævner, som samler ryttere og tilskuere over hele landet året rundt.

Ifølge Christian Agger, der er e-handels- og marketingdirektør i Optimera, åbner sponsoratet en dør til en attraktiv målgruppe for byggecenterkæden – de mange rideklubber, som står over for større eller mindre renoveringsopgaver som følge af nye regler for hestehold.

- Rideklubberne bruger meget træ til både stalde, folde, spring osv. Vi har en interesse i at udbrede kendskabet i klubberne til Optimera og muligheden for at handle online hos os. Det betyder jo, at rideklubber over hele landet uanset beliggenhed kan købe deres træ ind uden at skulle af sted til et byggemarked, siger Christian Agger og fortæller, at Optimera er ved at lægge sidste hånd på et specifikt sortiment til rideklubberne, som får deres egen fane i Optimeras onlinebutik.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109