23948sdkhjf

Ny direktør skal udvikle Bella Centers messer

Bella Center på Amager har udnævnt Malina Lebrecht Hye til Messe Udviklingsdirektør. Det sker for at styrke koncernens forretningsområde messer & udstillinger.
Som et led i Bella Centers nylige organisationsændring, og med et ønske om at udvikle og forbedre forretningsområdet messer & udstillinger, udnævnes Malina Lebrecht Hye til Messe Udviklingsdirektør per 1. april 2014.

Udnævnelsen er en del af den strømligning, som netop nu er i gang under ledelse af den nye administrerende direktør, Allan L. Agerholm.

Malina Lebrecht Hye har solid erfaring med sig fra Bella Center, hvor hun startede som studentermedhjælper i 1998. I 2005 blev hun fastansat som salgskonsulent, hvorefter hun i 2009 blev udnævnt til salgs- og projektleder og i 2011 Sales Group Manager. Siden 2012 har hun siddet i stillingen som arrangementschef for messer & udstillinger med ansvar for blandt andet Copenhagen Food Fair og Ferie & Fritid i Bella.

Med den nye titel som Messe Udviklingsdirektør får Malina Lebrecht Hye ansvaret for at sikre en positiv udvikling af Bella Centers messer og udstillinger med fokus på udviklingen af kvalitet og oplevelse.

- Messemediet er et fantastisk kraftfuldt markedsføring- og salgsredskab, som særligt handler om det personlige møde og pleje af netværket. Sammen med mit team vil jeg arbejde målrettet på at forbedre og udvikle hvert af vores messeprodukter for vore kunder samt gøre dem til et mere lønsomt forretningsområde. Fokus vil være på styrkelsen af de eksisterende messer og udstillinger igennem kvalitetsoptimering både i konceptudvikling samt detailplanlægning af messedeltagelsen ligesom den samlede oplevelse skal i fokus. Vores mål er at være kundernes foretrukne messeplatform i Danmark, siger hun.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078