23948sdkhjf

Designvirksomheder får vindue til hele verden

Milano-messen markerer startskuddet på et samarbejde mellem Eksportrådet og Danmarks førende internationale designblog. Det skal sikre øget interesse for det danske ’Danish Livingroom’-koncept.
Milano Design Week og messen Salone Internazionale del Mobile åbnede tirsdag, og i den anledning har Eksportrådet i Italien og Innovationsnetværket Livsstil - Bolig & Beklædning indgået samarbejde med den internationale designblog, ’Missdesignsays’.

Samarbejdet skal være med til at sikre de 25 danske designvirksomheder på den 3. udgave af den danske fællesstand, ’Danish Livingroom’, et attraktivt udstillingsvindue til hele verden.

Danske Marie-Louise Munter, der startede den internationale blog for to år siden, bruger nemlig ikke bare bloggen, men alle de førende sociale medier til at sprede de gode historier til ’følgere’ i 70 lande verden over. Det gælder medier som Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram og Google+.

- Jeg glæder mig meget til samarbejdet, som bekræfter mig i, at eksportmarkederne har glæde af en fælles platform for nyheder om dansk design, møbeldesign og arkitektur. Der er en kæmpe interesse for dansk design, håndværk og skandinavisk funktionalitet, siger Marie-Louise Munter, der er Content Curator på bloggen, som på kort tid er blevet en anerkendt kilde til ’all good things Danish’ i både ind- og udland.

Bloggen skaber kontakt mellem designere, producenter, forhandlere og forbrugere og har allerede hjulpet flere nyere danske designnavne med at blive opdaget i udlandet.

Det er første gang, at Eksportrådet indgår et strategiske samarbejde med en designblog, og Birgitte Woersaa fra den Danske Ambassade i Italien har store forventninger:

- Vi glæder os til at se, hvordan vores fællesudstilling kan få endnu mere opmærksomhed i udlandet ved hjælp af samarbejdet. En stærk og aktiv tilstedeværelse på blogs og sociale medier hjælper os alle med at brande Danmark og de danske designvirksomheder, så vi ser frem til at samarbejde med Missdesignsays både før, under og efter møbelmessen, siger Birgitte Woersaa.

Under Salone Internazionale del Mobile leverer Missdesignsays også nyheder til Inhabitat.com, der har 2,3 millioner unikke besøgende hver måned.

Se mere om messen

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14