23948sdkhjf

Kan 14 studerende løfte arven efter Wegner og Mogensen?

Designstuderende fra Teko i Herning viser i denne uge evnerne frem under Salone Internazionale del Mobile i Milano. Temaet for udstillingen er to af danmarkshistoriens ypperste møbeldesignere.
I anledning af Hans J. Wegner og Børge Mogensens 100 års fødselsdag udstiller danske designstuderende på verdens største designmesse, som åbner i dag i Milano.

I søndags drog 14 studerende fra Teko Design og Business til Milano med udstillingen ”On Your Shoulders”, der er resultatet af seks ugers hårdt arbejde.

De studerende har med inspiration i perioden fra 1940’erne til 1960’erne skabt nyt og spændende design, der trækker tråde tilbage til perioden og samtidigt peger på nye mulige veje for den stolte danske designtradition. Resultaterne spænder vidt fra en sammenklappelig gyngestol til innovative måder at bruge tekstiler i møbler på.

Udstillingen ”On Your Shoulders” er en del af et fælles dansk fremstød, som går under navnet ”Danish”, og som involverer Kunstakademiet, Designskolen i Kolding, Arkitektskolen i Aarhus og Teko. Som en hyldest til Hans J. Wegner og Børge Mogensen har skolerne fået til opgave at bruge de to kendte møbelarkitekter som afsæt for deres udstillinger.

Se flere billeder fra Tekos udstilling på tekopress.dk . De studerende kan også følges under Milano-messen på tekomilano2014.blog.com

Se mere om messen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111