23948sdkhjf

Forretningen blomstrer hos Bloomingville

Efter en firedobling af overskuddet går designvirksomheden Bloomingville A/S nu efter en tredobling af nøgletallene om føje år. Samtidig intensiveres opkøbsjagten.
Designvirksomheden Bloomingville med base i Ikast har trodset krisen og kan løfte sløret for et ualmindeligt godt 2013, oplyser Børsen.

Adm. direktør Simon Stampe stopper dog ikke her – han har en tredobling af nøgletallene og opkøb aller øverst på dagsordenen.

Firedobling af overskud
Hos Bloomingville har man i 2013 omsat for et trecifret millionbeløb, hvilket er en stigning på 60 procent fra året før. Samtidig har man firedoblet resultatet før skat fra 4,1 mio. kr. i 2012 til 19,2 mio. kr. i 2013.

Selvom adm. direktør Simon Stampe ikke vil afsløre det nøjagtige omsætningstal er han ikke bleg for at løfte sløret for forventningerne til de kommende år.

Ifølge ham er planen at tredoble nøgletallene i løbet af de kommende tre år. Allerede i 2014 skal omsætningen stige med 50 procent, mens forventningen er at lande på et resultat mellem 26 og 30 mio. kr.

På opkøbsjagt
Allerede i midten af 2013 købte man interiøraktiviteterne hos Day Birger et Mikkelsen, der kom ud af 2013 med et beskedent overskud på 0,5 mio kr. Den del af forretningen skal udvikles i første halvår af 2014.

- Når vi kommer hen i det andet halvår i 2014, vil vi absolut være sultne efter at finde nogle brands, som vi kan overtage helt eller delvist, siger Simon Stampe og fortsætter:
- Vi vil gerne finde nogle brands, som har sit eget dna. Vi vil gerne have designeren med om bord på en lille eller mellemstor ejerandel, og så skal vi nok tage designeren med ud på rejsen til det europæiske marked.

Opkøb skal ligeledes være med til at bringe Bloomingville i førertrøjen på det europæiske marked. Allerede i dag er Bloomingville stærke i Nord- og Mellemeuropa, men målet er at være stærke på alle markederne. Derfor en fusion med europæiske spillere højt på ønskesedlen. Simon Stampe vil dog ikke afsløre, hvor meget man er villig til at investere i nye opkøb.

Bloomingville har en egenkapital på 25 mio. kr.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062