23948sdkhjf

Stark får ny administrerende direktør

Tidligere Flügger-direktør Søren P. Olesen er pr. 1. april 2014 ny mand i spidsen for byggemarkedskæden med 93 butikker i Danmark og Grønland.
En ny strategi kræver en ny type leder, og derfor sagde Stark i starten af januar farvel til administrerende direktør Lars Hansen.

Nu er afløseren fundet. Søren P. Olesen tiltræder som administrerende direktør den 1. april, og ifølge Ole Mikael Jensen, der er koncernchef i moderselskabet DT Group, er han den helt rette til jobbet.

- En stærk profil, som har arbejdet med hele spektret fra salg til logistik, produktion og systemer. Han har en bred international erfaring og kender branchen fra såvel leverandørsiden som handelssiden. Oveni det får vi en mand med de personlige egenskaber, der gør, at han evner at få folk med sig, siger Ole Mikael Jensen.

Kender DT Group særdeles godt
Søren P. Olesen går ind til sit nye job med en målsætning om at styrke Starks position som markedsleder i Danmark og bidrage til den samlede udvikling af DT Group.

- Jeg kender DT Group særdeles godt fra min tid i byggematerialebranchen. Jeg glæder mig til at skulle være en del af en meget professionelt ledet virksomhed med dygtige og kvalificerede medarbejdere, siger den nyudnævnte direktør.

Søren P. Olesen uddannet cand. oecon. fra Aalborg Universitet og har senest været administrerende direktør i Flügger. Tidligere har han beklædt poster i Velux såvel i Danmark som i udlandet.

Et scoop for hele DT Group
Hos DT Group arbejder man netop nu på at udnytte potentialet som en førende aktør på tværs af markederne i Danmark, Finland, Sverige og Norge. Organisationen skal bringes tættere sammen på tværs af funktioner og lande, og i den henseende er Søren P. Olesen ikke blot et scoop ikke blot for Stark, men for hele DT Group, mener Ole Mikael Jensen.

- Søren P. Olesen kan med sine erfaringer med at optimere kædedrift, med at arbejde på tværs af landegrænser og med sin dybe forståelse for værdikæden og sit omfattende branchekendskab, bidrage til udviklingen af hele DT Group, siger Ole Mikael Jensen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109