23948sdkhjf

Uffe Østerlid Inventar ruster sig til vækst

Indkøb af ny CNC og udvidelse af produktion og medarbejderstab giver tro på bedre tider hos den fynske bordpladeproducent.
- Jeg har optimismen, selvfølgelig har jeg det.

Ordene kommer fra Uffe Østerlid, indehaver af Uffe Østerlid Inventar ApS., som trods fortsat vanskelige markedsforhold har valgt at investere i fremtiden.

Medarbejderstaben er øget fra tre til seks, og efter en 1.500 kvadratmeter stor udvidelse af produktionen valgte virksomheden kort før årsskiftet at investere i en ny CNC-maskine som supplement til den eksisterende fra 2007. Desuden råder fabrikken over egne pressere til påspænding af laminat, linoleum og finer - både til eget forbrug og på bestilling.

- Fundamentet er støbt, nu mangler vi bare fremgangen, siger Uffe Østerlid.

Tør være mere offensive
Nørre Aaby-virksomheden, der blev etableret i 2002, har hidtil været tilbageholdende med at opsøge nye kunder. Men med større kapacitet på fabrikken er der åbnet op for en lidt mere offensiv tilgang:

- Det hjælper ikke noget, at du kommer hjem med armene over hovedet og en stor ordre, hvis du ugen efter må ringe og sige, at du ikke kan nå det. Nu har vi udvidet, og så tør vi godt være mere offensive, siger Uffe Østerlid.

Ambitionerne for fremtiden går i retning af eksportmarkederne med de nordiske lande samt Tyskland, Holland og Frankrig som det primære fokus. Fremtidsplanerne omfatter også en udvidelse af produktsortimentet. Fabrikken fremstiller i dag primært konferenceborde og bordplader i MDF til hæve-sænke-borde, men Uffe Østerlid ser en vækstmulighed i at producere sofa- og spiseborde til boligbutikkerne.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11