23948sdkhjf

Bruno Hansen-direktør: 2014-budgettet er næsten i hus

Familieejede Bruno Hansen Furniture har fået en forrygende start på året.
Det går stærkt for inventarsnedkeriet Bruno Hansen Furniture A/S, der beskæftiger godt 40 medarbejdere i Sorø. Det er lykkedes at lande flere store og mellemstore ordrer så tidligt på året, at man allerede ved udgangen af januar havde indfriet 80 procent af hele 2014-budgettet.

- Vi har haft stor succes med at deltage i projekter, hvor der er stigende efterspørgsel på vores særlige kompetencer, dels inden for kundetilpassede akustikløsninger og dels inden for leverancer til nybyggeri og renoveringsprojekter, fortæller administrerende direktør Henrik Knudsen.

Bruno Hansen Furniture opererer primært på det danske marked, hvor der leveres specialløsninger til bygge- og indretningsprojekter. Efter en massiv opsøgende indsats har virksomheden i den senere tid også fået en betydelig mængde opgaver til beregning i Norge, med tyngdepunkt i Oslo-området.

- De gode resultater giver os ro i maven, men vi vil stadig arbejde målrettet på at vinde de ordrer, som vi har peget ud til at dække resten af årsbudgettet. Den hurtige ordretilgang medfører formentlig, at vi i næste kvartal vil opjustere vores målsætninger for 2014, tilføjer han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125