23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til træ- og møbelindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
BV-Trappen A/S
Michael Bjørnskov og Morten K. Madsen er indtrådt som medejere og i bestyrelsen hos BV-Trappen A/S. Samtidig indtræder Morten K. Madsen i direktionen med fokus på kunder og markeder.

Læs også: BV-Trappen udvider ejerkredsen

Danmarks Vækstråd
Erhvervs- og vækstminister Henrik Sass Larsen har genudnævnt Lars Nørby Johansen som formand for Danmarks Vækstråd for perioden 2014-2017.

Danmarks Vækstråd rådgiver erhvervs- og vækstministeren om tilrettelæggelsen og udviklingen af den erhvervspolitiske indsats i Danmark.

Frøslev Træ A/S
Frøslev Træ har ansat Morten Erikstrup som ny udviklingschef. Han kommer fra en stilling som direktør hos Vejen Trælasthandel A/S, og medbringer 17 års erfaring fra træbranchen. Han skal hos Frøslev Træ være tovholder på igangværende, og fremtidige, markeds- og produktudviklinger.

Skalma A/S
Jesper Aagensen Svensson er indtrådt som bestyrelsesformand hos Skalma A/S i stedet for Jesper Høy. Samtidig er Søren Nørris Jensen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Eva Andersen Jensen (kilde: Børsen).

Skalma A/S producerer og sælger polstermøbler.

Smart Rooms ApS
Klaus Afzelius er fratrådt som bestyrelsesformand hos Smart Rooms ApS (kilde: BIQ.dk).

Smart Room ApS er leverandør af indretningsløsninger til små rum.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11