23948sdkhjf

Succes med møbler i genbrugstræ

Det, der egentlig var tænkt som et hobbyprojekt, er blevet til en fuldtidsbeskæftigelse for Peter og Jeppe Rose – far og søn bag virksomheden Woodliving.
Efter 15 år som underholdningschef i Tivoli havde Peter Rose i efteråret 2012 brug for at prøve noget nyt. Det begyndte som et hyggeprojekt med et spisebord i genbrugstræ til eget brug, men har hurtigt vokset sig større. I juni sidste år gik sønnen Jeppe, der er uddannet tømrer og bygningskonstruktør, ind i firmaet på fuld tid.

Woodliving, som firmaet hedder, har base i et anneks i Espergærde, og efterspørgslen på møbler i genbrugstræ er så stor, at de to indehavere knap nok har haft tid til at holde ferie. Det fortæller Jeppe Rose i et interview med Jyllandsposten.

- Men sådan er det jo. Vi er lige startet op, og når der er kunder i biksen, ville det være dumt at sige fra. Det er vigtigere at få banket det her i gang og give den oplevelse af service ved at være der, siger han.

Det lille møbelværksted har siden etableringen leveret unikke møbler i genbrugstræ til både private og erhvervskunder i hele Danmark.

- Vi køber stort ind fra nogle nedrivningsfirmaer, som vi har faste aftaler med, og det gør, at vi kan holde priserne nede, og derfor er vi konkurrencedygtige, forklarer Peter Rose om baggrunden for den unge virksomheds succes.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064