23948sdkhjf

Nyansættelser i træ- og møbelbranchen

Læs i dag om nye medarbejdere hos BerryAlloc, Frøslev Træ, FSC Danmark, Grønning Hårdt Træ og XL-Byg Give.
BerryAlloc
Producenten af gulv- og vægbelægning har udvidet sit danske salgsteam med Morten Thorenfeldt, der kommer fra en stilling som forvalter ved Davidsen i Fredericia. Han har tidligere været sælger i Trælasten Kolding gennem mange år.

Frøslev Træ A/S
Frøslev Træ har ansat Morten Erikstrup som ny udviklingschef. Han kommer fra en stilling som direktør hos Vejen Trælasthandel A/S, og medbringer 17 års erfaring fra træbranchen. Han skal hos Frøslev Træ være tovholder på igangværende, og fremtidige, markeds- og produktudviklinger.

Samtidig har trævaregrossisten udvidet sit salgsteam med Jan Warming og Frank Wilhelm, der skal arbejde med henholdsvis projektsalg og eksport til Tyskland.

Jan Warming er uddannet tømrer og byggetekniker og har de sidste 16 år primært beskæftiget sig med rådgivning; senest indenfor passiv brandsikring på projektmarkedet i Danmark.

Frank Wilhelm kommer med 27 års erfaring fra den tyske træbranche, hvor han er uddannet disponent inden for træ. Han kommer fra en stilling hos Holz Junge i Elmshorn.

FSC Danmark
Camilla Andersen og Julie Thirsgaard Hansen skal i foråret slå deres folder som henholdsvis kommunikationspraktikant og kommunikationsmedarbejder (løntilskud) på kontoret i Aarhus. Camilla er i gang med multimediedesigneruddannelsen på Erhvervsakademi Aarhus, mens Julie har en mastergrad i CSR fra London Metropolitan University.

De to nye medarbejdere skal stå for at varetage koordineringsopgaver i forbindelse med FSC’s kampagner samt arbejde med skriftlig formidling gennem for eksempel FSC Danmarks hjemmeside, sociale medier, nyhedsbreve og kampagnetekster.

Grønning Hårdt Træ A/S
Poul Rohde er pr. 3. februar 2014 blevet en del af produktionsteamet hos Grønning Hårdt Træ.

Poul Rohde kommer til listeproducenten i Hadsten med mange års erfaring i bagagen fra stillinger som produktionsleder og medarbejderansvarlig i råtræ-, maskin-, pakkeri og lakafdeling hos Södra Interior og som værkfører hos Vima Lister.

XL-Byg Give
Flemming Jensen er pr. 1. marts 2014 ansat som intern og ekstern sælger med henblik på at styrke kundebetjeningen inden for værktøj, befæstigelse og arbejdstøj.

Han har senest arbejdet som ekstern sælger i Bygma Vejle og har tidligere været ansat hos bl.a. EA Værktøj, Carl F og Vejle Trælasthandel. (Kilde: Give Avis).
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062