23948sdkhjf

Dansk tilfredshed efter Stockholm-messen

Den danske møbelbranche satte et solidt aftryk på dette års udgave af Skandinaviens største møbelmesse, og udstillerne beretter om stort udbytte af de fem dage i Stockholm.
Stockholm Furniture & Light Fair 2014 sluttede i weekenden, og blandt de danske udstillere, som antalsmæssigt var vokset fra 87 sidste år til tæt på 100, er der udpræget enighed om, at udbyttet står mål med indsatsen.

- Vi kan virkelig mærke, at der er sket meget omkring messen. Kvaliteten var høj, processerne og besøgstallet var perfekt i år, og de besøgende var næsten alle professionelle, siger direktør Knud Erik Hansen fra Carl Hansen & Søn, der var tilbage i Stockholm efter fem års pause.

Udstillerne på sidste års messe gav i vid udstrækning udtryk for, at vejen ud af krisen går gennem produktudvikling. Og virksomhederne har i dén grad sat handling bag ordene. Flotte stande og nye, spændende møbler gjorde 2014-udgaven af Stockholm-messen til et særdeles interessant bekendtskab for de besøgende.

Nye produkter lanceret med stor succes
Four Design er en af de danske virksomheder, der har satset markant på nye produkter op til årets messe. Møbelvirksomheden med base i Gislev på Fyn lancerede en større udvidelse af sit succesfulde ’Four Cast’-koncept, som er blevet tilført nye stole, nye borde og rumdelere.

- Vi oplevede stor travlhed på vores stand, hvor både eksisterende og et overvældende stort antal nye kontakter besøgte os og udtrykte stor begejstring for vores produkter, siger eksportchef Christian Julien Markenfeldt.

Også hos Cube Design, der præsenterede den nye polstrede stoleserie, ”S-10”, melder om en særdeles succesfuld lancering:

- Serien blev så godt modtaget, at der allerede på messen blev indgået adskillige ordrer på levering i den nærmeste fremtid. Vi havde flere andre nyheder med på messen, og vores indtryk er meget positivt, siger administrerende direktør Benny Sørensen, der glæder sig til at følge op på de mange nye kontakter.

En af de bedste Stockholm-messer
De danske producenter af erhvervsmøbler var vanen tro pænt repræsenteret i Stockholm. Hos Howe lyder meldingen, at standen i år var bedre besøgt end tidligere, og at kvaliteten var meget høj.

- Hertil kan nævnes, at vi i år fik besøg af mange flere danske arkitekter og slutkunder, end vi tidligere har gjort, så alt i alt har det været en rigtig god messe for Howe. Stor tilfredshed og et stort udbytte, hvor vi blandt andet har lukket tre større projekter, fortæller area sales manager Jan Johansen.

Eksport manager Michael Bohn fra Holmris kan også gøre status ovenpå en særdeles succesfuld messe, hvor der blev fremvist nyheder fra Henning Larsen Architects, Voss & Hedlund samt Hans & Lise Isbrand.

- Torsdag havde vi et event, hvor Christian Andresen fra Henning Larsen Architects og Voss & Hedlund præsenterede deres nye design ’U-Desk’ samt ’Community’. En kæmpe succes, hvor folk hyggede sig og fik en snak med designerne. Standen var generelt velbesøgt, og vi havde besøg fra hele verden både af arkitekter, forhandlere og nye potentielle forhandlere. I gennemgående træk er det en af de bedste Stockholm-messer, vi har deltaget i, siger Michael Bohn.

Se mere om messen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079