23948sdkhjf

Hay indretter nyt Aarhus-hotel

Den østjyske designvirksomhed står for totalindretningen af det nye Comwell-hotel, der indrettes i de nederste 12 etager af Aarhus’ kommende højhus i Værkmestergade.
Comwell er tilbage i Aarhus, når hotelkæden denne sommer slår dørene op for et nyt hotel med 240 værelser.

Det nye hotel, der åbner i de nederste 12 etager af byens nye 23 etager høje erhvervsbyggeri i Værkmestergade, indrettes i samarbejde med designvirksomheden Hay, der har fået til opgave at designe hotellets interiør fra ende til anden.

- Udgangspunktet for Comwell og os har været, at vi skal være modige. Derfor får den generelt én over nakken på farverne, og det bliver bestemt ikke et kedeligt sted at opholde sig, siger Hay-grundlægger Rolf Hay til Aarhus Stiftstidende.

- Vi har designet en lang række komponenter, som kombineres på forskellig vis på de enkelte etager. Værelserne fremstår meget forskellige og individuelle, men generelt er der flere farver, end vi nogensinde har arbejdet med før, siger Rolf Hay.

Det nye højhus, HL-huset, er udviklet af KPC med Arkitema som arkitekt. Det samlede areal er på 34.000 kvadratmeter, og udover Comwell får det blandt andre Deloitte og Bech-Bruun som beboere.
Læs mere om: HAY
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093