23948sdkhjf

Formland og Hay på talentjagt

En ny stor talentkonkurrence lanceres under efterårets Formland-messe. Målet er at hjælpe unge designtalenter videre i karrieren.
Når Formland UP/Graded Autumn 2014 løber af stablen i dagene 14.-17. august, lancerer messeledelsen i samarbejde med designvirksomheden Hay en ny konkurrence; ”Hay Talent Award”.

- Formålet med Hay Talent Award er at skabe dialog mellem vækstlaget og designindustrien, fortæller Rolf Hay om konkurrencen, der skal være med til at bane vejen for nye internationale designtalenter fra danske og internationale designskoler.

De deltagende projekter vil blive nøje udvalgt ud fra en række forskellige kriterier, som er fastsat af Rolf Hay og Mads Arlien-Søborg, trendekspert fra virksomheden We Made It. Projekterne skal være innovative, dynamiske, udviklende og gerne overraskende i design og materialevalg. Samtidig skal de befinde sig inden for kategorierne interiør, møbler, belysning, boligtekstil og kunsthåndværk.

Projekterne til Hay Talent Award kurateres indledningsvist af Rolf Hay og Mads Arlien-Søborg. De studerendes værker vil derefter blive bedømt af en international jury, og vinderen vil blive kåret på Formland UP/Graded. Talentkonkurrencen vil hjælpe de unge designtalenter videre med deres spirende karrierer, og vinderen modtager desuden en kontant præmie på 15.000 euro sponsoreret af Hay.

Unikke designoplevelser
Under konkurrencen får designtalenterne mulighed for at bo i den til formålet opstillede Hay Camp hos MCH Messecenter Herning. Det skal sikre optimale betingelser for at arbejde, udstille og netværke under hele messen.

I Hay Camp bliver der rig mulighed for, at både udstillere og besøgende på Formland UP/Graded Autumn 2014 kan se designtalenternes projekter og blive inspireret til samarbejde med de nye internationale designtalenter – i god tråd med hele messens mission om at være et community, hvor nye relationer opstår.

- På hver eneste messe oplever vi, hvordan nye idéer, produkter og projekter vækker stor glæde og begejstring hos både messens udstillere og besøgende, og derfor vil vi gerne bidrage til endnu flere unikke designoplevelser i vores design community, siger messens projektchef, Henriette Træholt.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079