23948sdkhjf

Fra hobby til Hilton

Den kun to år gamle snedkervirksomhed, Woodliving, har succes med at bygge prisbillige møbler af genbrugstræ. Seneste større ordre lyder på vinreoler til luksushotellet Hilton i København.
Far og søn, Peter og Jeppe Rose, driver sammen Woodliving, der baserer sine produkter på genbrugstræ, som de får fra nedrivningsfirmaer samt kunder, der eksempelvis ønsker et gammelt gulv lavet om til et nyt møbel. Og siden opstarten for to år siden har blandt andre skuespiller og producer Nikolaj Steen og trendeksperten Mads Arlien-Søborg lagt ordrer i bogen. Seneste større ordre lyder på vinreoler til Københavner-hotellet Hilton. Det skriver børsen.

Det, der startede som en hobby, er i dag blevet en travl forretning, hvor der gennemsnitlig skippes 15 møbler af sted hver måned.

- Der er en historie i hvert et projekt. Det er det, der giver det hele værdi. At bruge de her gamle materialer er virkelig en oplevelse. Genbrugstræet har stadig de egenskaber, der skal til for at lave et lækkert møbel, der emmer af historie, fortæller Jeppe Rose til Børsen.

Han er uddannet tømrer og bygningskonstruktør, mens far Peter er tidligere underholdningschef i Tivoli. Han valgte for få år siden at skifte chefkontoret i Tivoli ud med sit eget møbelsnedkeri og her kreeres nu alt fra plankeborde til serveringsbakker med backgammon-mosaik til meterlange vinreoler.

- Vi genbruger, til der kun er støv og splinter tilbage, forklarer Jeppe Rose til avisen.

Alt produceres i samspil med den enkelte kunde, herefter designes møblerne i Googles tegneprogram Sketchup. Og den proces gør det muligt for de to at holde deres produkter på samme prisniveau som eksempelvis Ilva.



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125