23948sdkhjf

Rekordregnskab fra Jysk

Når Jysk næste år fejrer 35 års jubilæum, bliver det med et rekordregnskab i ryggen.
Både omsætning og indtjening er steget for kæden, der nu har over 2.100 butikker fordelt på 35 lande.

Jysk-kæden har det seneste år haft fremgang både i omsætning og indtjening. Det viser de aktuelle regnskabstal, som blev offentliggjort onsdag.

I kædens 2.100 butikker, som ligger i 35 lande, nærmer omsætningen sig nu 19 milliarder kroner – en fremgang på 6 procent i forhold til samme periode sidste år.

Resultatet før renter og skat (EBIT) er også fulgt med til nu at ligge på 2,38 milliarder kroner. Det er en fremgang på 5,5 procent.

- Det har været endnu et år med vækst. Vi har åbnet en masse nye butikker og fået omkring 1.000 nye kolleger rundt om i verden. I disse år tænker kunderne meget over, hvor de får mest værdi for pengene – og det er rart at opleve, at så mange vælger vores gode tilbud, siger Lars Larsen.

I løbet af året har Jysk selv overtaget de tre tidligere franchiselande Rumænien, Bulgarien og Ukraine, som i dag har i alt 36 butikker. Planen er at åbne mange nye Jysk-butikker i de tre lande over de kommende år.

Selvom forbrugerne generelt er tilbageholdende oven på finanskrisen, så forventer Jysk en vis omsætnings- og resultatfremgang for regnskabsåret 2013/14 – og forventer at åbne omkring 120 nye butikker.

Jysk Group, som er den samlede betegnelse for de 2.100 Jysk/Dänisches Bettenlager-butikker rundt om i verden, er den absolut største del af Lars Larsen Group, der er paraplynavnet for alle Lars Larsens selskaber.

Indeholdt i Lars Larsen Group er blandt andet IDEmøbler og Ilva, som Lars Larsen købte i løbet af året, samt Bolia.com og en række andre selskaber.

Den samlede omsætning i Lars Larsen Group er i dag på 21,5 milliarder kroner.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109