23948sdkhjf

Farvel efter 40 år med trapper

Når Jens Lindegaard Hansen forlader arbejdsmarkedet, står næste generation klar til at tage over. Svigersøn Jesper Lundgaard Andersen får i denne tid overdraget trappemandens opgaver.
Jesper Lundgaard Andersen tilbringer for tiden flere timer end sædvanligt sammen med svigerfar, Jens Lindegaard Hansen. Han er nemlig blevet tilbudt Hansens stilling og får i disse uger overdraget trappemandens arbejdsopgaver.

Lige nu har de to travlt med sammen at besøge gamle kunder hos JLH Trapper, som Jens Hansen drev igennem næsten 40 år. For et år siden blev fabrikken overtaget af VejleTrappen, hvor Hansen siden har arbejdet som konsulent. Nu er han klar til at nyde sit otium og give stafetten videre til afløseren.

- Jeg har haft fire gode årtier med trapper, men nu er det på tide, at jeg går på efterløn og får mere tid til familien og andre interesser. Da de spurgte hos VejleTrappen, om jeg kunne anbefale en god branchemand til at overtage min stilling, tænkte jeg straks på Jesper, som brænder for trapper, og som har den nødvendige erfaring og de rigtige kvalifikationer. I jobbet vil han naturligvis også kunne trække på min viden om trapper og de forskellige kunder, siger Jens Hansen.

Har savnet branchen
33-årige Jesper Andersen bor i Låsby med sin kone og deres tre børn. Han er uddannet tømrer og kommer fra en stilling som erhvervssælger hos Bygma. Han har også erfaring med salg til håndværkere fra sin tid som konsulent hos Würth.

Nok så væsentligt har Andersen desuden tidligere arbejdet i alt fem år for svigerfar hos JLH Trapper i Galten. I sin nye stilling som konsulent hos VejleTrappen får han ikke alene ansvaret for at sælge, men også for opmåling, tegninger og den efterfølgende programmering af CNC-materiellet i produktionen.

- Jens har været min svigerfar siden år 2000, og igennem alle årene har jeg med stor interesse fulgt JLH Trappers udvikling. Trapper interesserer mig, og jeg har savnet branchen. Det nye job er super spændende, fordi det er en selvstændig stilling, hvor jeg får det totale ansvar for de enkelte projekter fra den indledende kundekontakt til produktionens igangsætning, siger den nytiltrådte konsulent.

Hos VejleTrappen, der er en del af Byggefirmaet Ove Jensen A/S, refererer Jesper Andersen til ingeniør Henrik Jensen, der er meget tilfreds med ansættelsen:

- Det er perfekt at få en mand ind, der både har erfaring med at tegne og opmåle samt med salg til tømrer- og byggefirmaer, og som selv har en håndværksmæssig uddannelse i bagagen. Desuden har vi efter overtagelsen af JLH Trapper fået langt flere kunder i Midtjylland, så det er også en fordel at have en konsulent boende centralt i området, fastslår Andersens nye chef.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157