23948sdkhjf

Kort nyt fra træ- og møbelindustrien

Wood Supply samler stort og småt fra branchen. Læs i dag om Expedit, TMK-direktør Ole Lund Andersen, Aubo Production og Jem & Fix.
Expedit Norge er klar til vækst
Norge er et vigtigt marked for fremtidig vækst i Expedit-gruppen. Og nu er rammerne på plads i Sandefjord med en samlet organisation og moderne faciliteter, som blandt andet omfatter et nyt showroom.

- Der er også blevet plads til et par ekstra kontorer, som, vi håber, vil blive besat i løbet af kort tid. Vi har fået mere synergi i den norske organisation, men vi vil gerne vise markedet, hvad de kan forvente af hele Expedit-gruppen, siger direktøren for Expedit Norge, Geir Svendsen.

Den norske organisation ser derfor frem til et spændende vinterhalvår med blandt andet deltagelse på den ledende forhandlermesse, Euroshop i Düsseldorf i februar.

Ny bestyrelsespost til TMK-direktør
Ole Lund Andersen, 54 år, er nyt medlem i bestyrelsen for Contino Holding, der er moderselskabet for en af landets store transportvirksomheder, Contino. Han afløser Søren Overgaard Larsen.

Ole Lund Andersen har siden 2007 været adm. direktør og CEO for TMK A/S, der står bag de landsdækkende køkkenkæder Tvis Køkkener og Svane Køkkenet. I 2008 blev Ole Lund Andersen også chef for Concepta Skabe A/S og for Holdingselskabet TCM Group A/S.

Fra sine mange år i Tvilum-Scanbirk, herunder blandt andet som adm. Direktør, har Ole Lund Andersen et indgående kendskab til Contino, som i en periode fragtede flere hundredetusinde kubikmeter spånplader til forarbejdning på virksomhedens fabrikker.

Bestyrelsen i Contino Holdning består udover Ole Lund Andersen af grundlægger og bestyrelsesformand Ib Rossen Nissen, forhenværende advokat Nis Møller samt medejer og adm. direktør Allan Jepsen. Udover de kendte gule lastvognstog består koncernen af TLT – Toftlund Logistik- og Transport samt en række andre datterselskaber.

Mindre julegaver skal redde svage hjerter
Julen er hjerternes fest, og de 65 medarbejdere hos Aubo Production A/S i Aulum har derfor netop doneret en del af deres firmajulegave til en hjertestarter. Den hænger nu i et opvarmet skab på Vævervej 20 i Aulum.

Aubos hjertestarter er den første i byen, der hænger udendørs, og den er dermed let tilgængeligt for alle, døgnet rundt.

Den fælles julegave, hjertestarteren, koster naturligvis noget at anskaffe og få monteret. For medarbejderne får det betydning for årets firmajulegave, der i år bliver lidt mindre end normalt.

Jem & Fix-byggemarked på vej i Store Heddinge
Udviklingsselskabet Scandinavian Property Development har søgt Stevns Kommune om en ny lokalplan, der skal muliggøre et nyt Jem & Fix-byggemarked samt en ny Aldi-butik i Store Heddinge.

Aldi-butikken bliver ifølge de første plantegninger på 1.000 m². Jem & Fix-byggemarkedet bliver på 800 m² og får hertil 800 m² varegård.

Etableringen af de to bygninger kræver dog en ændring af lokalplanens rammer for området samt eventuelt en udvidelse af bymidten.

Plan- og Teknikudvalget i Stevns Kommune har derfor indstillet, at spørgsmålet om en udvidelse af bymidten i Store Heddinge fremsendes i forhøring hos Naturstyrelsen, at der annonceres efter forslag til kommuneplantillægget, samt at der afholdes naboformøde om lokalplanlægning.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11