23948sdkhjf

Unge designere udstiller hos Kvist Industries

Finalister og vindere fra dette års FSC Design Award viser bæredygtigt trædesign i det vestjyske.
Den 21. november dystede 96 studerende fra landets design- og arkitektskoler om FSC Design Award 2013. De 12 bedste design fra konkurrencen er nu rykket fra Aller Huset i København til Årre i Vestjylland, hvor de har fået mulighed for at udstille hos Kvist Industries.

Den vestjyske møbelfabrik har altid beskæftiget sig med unge designere og har desuden været FSC-certificeret siden 2012. Derfor har været oplagt at invitere FSC Danmarks udstilling ind på fabrikken:

- Vi slår egentlig bare to fluer med ét smæk. Vi synes, det er vigtigt at arbejde med bæredygtighed, men vi synes jo også, det er vigtigt at arbejde med unge designere. Jeg håber, at vi med udstillingen kan bringe nogle af vores kunder sammen med nogle af de her arkitekter, så de får en chance for at komme ud med deres designs, og vi kan få en ny stor arkitektæra, siger administrerende direktør og salgschef, Michael Kvist.

Udstillingen åbnede den 6. december og fylder de første 50 kvadratmeter af virksomhedens showroom. Dermed får kunder og forretningsforbindelser mulighed for at se nærmere på, hvad der rører sig netop nu på landets design- og arkitektskoler.

- Jeg synes, udstillingen er rigtig god. Det er fedt, at alle kunderne kommer ind og ser den. Det gør det hele rigtig spændende, siger vinderen af årets FSC Design Award, Adam Holst Hoffbeck.

Udstillingen kører i perioden 6.-20. december og igen 6.-21. januar, hvor der på hverdage vil være åbent for offentligheden i tidsrummet 11-16. Adressen Siggaardsvej 2, 6818 Årre.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078