23948sdkhjf

Davidsen på nyt opkøb

Offensiven fortsætter hos Davidsens Tømmerhandel, som overtager tre byggemarkeder fra Vejen Trælasthandel.
I weekenden åbnede Davidsens Tømmerhandel sin første afdeling på Sjælland, og byggemarkedskoncernen fortsætter sin ekspansive strategi med opkøb af yderligere tre byggemarkeder. Denne gang i Jylland, hvor Davidsen har indgået aftale med Vejen Trælasthandel A/S om en overtagelse af afdelingerne i Vejen, Rødding og Gørding.

- Med købet af Vejen Trælasthandel øger vi vores konkurrencekraft mod de landsdækkende kæder, og det vil være til gavn for kunderne, forklarer tømmerhandler Povl Davidsen og tilføjer, at købet desuden vil gøre det mere fordelagtigt for Davidsen selv at importere varer.

Davidsens Tømmerhandel når med købet op på ti afdelinger, heraf otte i Jylland. Overtagelsesdatoen er endnu ikke endeligt fastlagt, fordi handlen først skal godkendes af Konkurrencestyrelsen. Umiddelbart er planen, at de tre afdelinger videreføres med den nuværende bemanding.

- Vejen Trælasthandel er i branchen kendt for at have en række højt kvalificerede medarbejdere med stor faglig viden, og vi forventer ikke, at der skal ske reduktion i medarbejderstaben, når overtagelsen er endeligt gennemført, siger Povl Davidsen.

Davidsens Tømmerhandel har de seneste år oplevet markant vækst fra en omsætning på 646 mio. kr. i 2009 til 1.018 mio. kr. i 2012. Resultatet har i samme periode ligget nogenlunde stabilt og endte senest på 10,8 mio. efter skat i 2012.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11