23948sdkhjf

Bruno Hansen tilbage på vækstsporet

I kølvandet på krisen er optimismen tilbage hos Bruno Hansen Furniture, der forventer en vækst på op mod 20 procent i 2014.
Efter fire år med underskud ser en turnaround efterhånden ud til at have vendt udviklingen hos Bruno Hansen Furniture.

Sidste år blev underskuddet reduceret fra 2,95 til 1,9 mio. kr. efter skat, og i et interview med Møbel+Interiør Branchebladet fortæller salgschef Hans-Jørgen Bruno Hansen, at 2013 ventes at blive ”et fornuftigt år”.

- Vi lever og dør med byggekonjunkturerne, og da de normale fødekilder til projekter pludselig tørrede ud, måtte vi rundt i alle hjørner af markedet for at skaffe store og små opgaver til ordrebogen. Vores parathed til omstilling viste sig heldigvis at være en uvurderlig hjælp, og i dag er vi tilbage på vækstsporet, fortæller han til bladet.

I 2014 er forventningen en vækst på 20 procent, og i et lidt længere perspektiv går Bruno Hansen Furniture efter at nå en årlig omsætning i niveauet 100 mio. kr.

Kundetilpassede projektleverancer til hjemmemarkedet vil fortsat være omdrejningspunktet, men også på eksportsiden leder virksomheden efter muligheder. Ifølge Møbel+Interiør Branchebladet er Bruno Hansen Furniture begyndt at undersøge det norske marked, og går det godt, kan de øvrige nærmarkeder følge efter.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.171