23948sdkhjf

Jensenplus fortsætter væksten

”Vi tog markedsandele i 2013 og forventer at gøre det samme i 2014”, siger medejer Jens Erik Nielsen efter endnu et millionoverskud i det østjyske inventarfirma.
Jensenplus vendte i 2011/12 underskud til overskud, og fremgangen forsætter for Randers-virksomheden. Det netop offentliggjorte 2012/13-regnskab viser en fremgang i resultatet før skat fra 1,0 til 2,3 mio. kr. efter et år, hvor omsætningen er øget med hele 75 procent.

- Vi glæder os over den store vækst på top- og bundlinje. Det er udtryk for, at vores strategi med fokus på kundetilfredshed og leveringssikkerhed er blevet taget godt imod af vores kunder, hvilket vi naturligvis er rigtig glade for, siger administrerende direktør Claus Omann Jensen og fastslår, at virksomhedens fokus på vækst videreføres i 2014.

Jensenplus baserer hovedsageligt sin forretning på salg af indretningsløsninger til det private og offentlige kontormarked i Danmark, hvor især Aarhus og det øvrige Østjylland udgør en stor del af omsætningen. Virksomheden har været i branchen siden 1970, og blev i 2006 købt af Jeanette og Claus Omann Jensen, som i dag ejer og driver virksomheden sammen med Jens Erik Nielsen.

- Vi kan helt klart noget, som de andre ikke kan – det er en spændende tid, vi går i møde, hvor vi styrker vores salgsteam og logistikfunktion. Vi føler os rigtig godt rustet og har høje forventninger til 2014. Jensenplus tog markedsandele i 2013, og vi forventer at gøre det samme i 2014, lyder det optimistisk fra medejer Jens Erik Nielsen.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094