23948sdkhjf

Møbelmessen.dk: Tilfredse udstillere

78 virksomheder var i sidste uge på plads som udstillere under den fjerde udgave af Møbelmessen.dk i Vejle. Wood Supply har samlet reaktionerne her.
I møbelbranchen glæder man sig over, at der med Møbelmessen.dk er skabt det mødested for boligmøbler, som fabrikker og forhandlere har efterspurgt. Især torsdagen var travl, mens lørdag bar præg af, at mange først tog på messe efter butikkernes lukketid.

I alt lagde lidt over 200 møbelbutikker og butikskæder vejen forbi DGI-Huset i løbet af de tre messedage, og udstillerne var godt tilfredse med udbyttet. Det er en god, nem og billig messe, der er kommet for at blive, lyder meldingen.

Læs et udpluk af reaktionerne her:
- Det er fantastisk dejligt, at så mange danske møbelhuse bakker op om denne messe, og det er altid dejligt, når man udstiller, at der kommer mange besøg på standen. Når der så samtidig kommer kunder fra de nordiske lande, så kan man kun være tilfreds.
Jette Nielsen, Vannerup Møbelfabrik

- Vi er glade for, at der er initiativrige og handlekraftige personer, som lægger kræfter i at få en dansk møbelmesse op at stå. Messen er til stor gavn for mange møbelproducenter og møbelhandlere, som ikke deltager på messer i udlandet. For de producenter, der deltager på messer i udlandet, er messen i Vejle en hyggelig messe, hvor der er god tid til at få snakket med kunder og kollegaer i branchen.
Ole Jørgensen, European house of beds

- For os var det tre gode dage. Vi mødte de fleste af de kunder, vi havde håbet på, og fik da også lidt på bogen. Interessen for Tablerunner-konceptet blev nok heller ikke mindre af, at vi løb med diplomet for messens mest innovative stand.
Troels Michelsen, Tablerunners

- Den umiddelbare reaktion er, at stemningen var positiv, og at messen er kommet for at blive. Det er også positivt, at vi stadig er danske producenter tilbage. Jeg håber, at indkøberne vil vægte dette – lade samvittigheden tale, og den kortsigtede økonomi vente.
Orla Findahl, Findahls Møbelfabrik

- Haslev har været med på Møbelmessen.dk i Vejle fra den startede i 2010, og vi har alle årene været meget tilfredse med arrangementet. Det er en god, nem og billig messe for os. Også i år havde vi en rigtig god messe, hvor vi fik hilst på de fleste af vores danske kunder og kædesamarbejder, samt en enkelt norsk kunde. Alle vores nyheder og messetiltag blev taget ualmindelig godt imod, og vi er kommet hjem med en godt fyldt ordrebog.
Hanne Frost Jessen, Haslev Møbelsnedkeri A/S

-Vi har haft en fantastisk messe i år. Der har været god respons på vores nye produkter, og vi har fået en del nye kunder fra ind- og udland. Her hos A Trend elsker vi den her messe, da den skaber rammen om en god og fri dialog med kunder og kollegaer i branchen.
Annette Gade, A Trend ApS

- Det er en rigtig god messe med stor opbakning fra kunderne, som vi hvert år ser frem til at deltage på. Vi nyder, at kunderne tager sig tid til at kigge forbi, så vi har mulighed for at vise vores nyheder frem i ’real life’ i stedet for på et foto. Det kan være lidt af en udfordring at medbringe for eksempel en sengegavl, når man som sælger besøger kunderne.
Flemming Didriksen, Kidi ApS

- Vi havde en super god messe, hvor vi følte, at alle vores kunder var positive over for det tiltag, som Oesen Møbler har gjort ved at blive grossist for SC Schmall og Express. Det vi havde med på messen blev virkelig godt modtaget. De danske møbelhuse har brug for kort leveringstid, en lav fragtgrænse og ikke mindst gode produkter, som er nemme at samle.
Erling Nielsen, Oesen Møbler ApS

- Vi valgte i år at deltage og samtidig vise flaget som fælles gruppe med alle vore brands og private labels. Det viste sig meget positivt, da vi havde besøg af rigtig mange af vores nuværende kunder samt mange nye, som kan se den store fordel i at have en fælles leverandør for hele madrassalget i deres butikker. De besøgende var meget positive og udtrykte tilfredshed generelt.
Thomas Sørensen, Hilding Anders Danmark

- Vi var førstegangsudstillere på Vejle-messen i år. Det var en hyggelig messe, hvor vi skabte mange nye kontakter til danske indkøbere, og vi håber at ses igen til næste år.
Jens Wind-Friis, Jabo Møbler A/S
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079