23948sdkhjf

Carl Hansen & Søn udvider på Fyn

Carl Hansen & Søn har med erhvervelsen af en ny grund i Aarup planer om at fordoble den nuværende produktionskapacitet med dertilhørende arbejdspladser over de kommende år.
Carl Hansen & Søn har i dag indgået en aftale med Assens Kommune om køb af en grund i erhvervsområdet Taarupparken i Aarup på Fyn. Årsagen til nyerhvervelsen er, at møbelproducenten har et presserende behov for at udvide produktionsfaciliteterne yderligere, idet den nuværende fabrik kører med fuld kapacitet grundet en markant stigning i efterspørgslen fra flere markeder.

- Med afklaringen omkring den nye erhvervsgrund er forventningen, at det første spadestik tages i løbet af det kommende år, når tiden er optimal for igangsættelse af byggeriet. Vores produkter bygger på den danske designarv, og derfor ligger det i vores DNA at bevare produktion af danske designklassikere i Danmark, præcis som vi har gjort i mere end 100 år - og med planerne for den nye produktionshal er det vores hensigt at fortsætte denne tradition, der har vist sig langtidsholdbar, og som har skabt den markante og stigende efterspørgsel, vi oplever fra Assens til Asien, udtaler Knud Erik Hansen, direktør for Carl Hansen & Søn.

Planen er i løbet af 2014 at bygge endnu en produktionshal i samme størrelse som den eksisterende, der er på 6.000 kvadratmeter. I dag beskæftiger Carl Hansen & Søn 80 mand i produktionen, og udvidelsen giver et ultimativt potentiale til fordobling af produktionsansatte over en kort årrække.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125