23948sdkhjf

Vindueskoncern sælger dansk fabrik

Primo koncernen med hovedsæde på Højbro Plads i København sælger et af sine danske selskaber, Primo Vinduer i Lintrup.
Inter Primo, der er moderselskab for syv regionale selskaber i Nord- og Østeuropa, har længe ønsket at koncentrere sine aktiviteter omkring Primos kernekompetence, ekstrudering af plastprofiler.

Koncernen har derfor pr. 1. november 2013 solgt Primo Vinduer i Lintrup i Sydjylland til fabrikkens mangeårige direktør, Kristian Andersen. Med handlen kan Primo-koncernen nu koncentrere sig om at styrke sin position som producent af specialløsninger i ekstruderet plast.

I Inter Primo glæder man sig over, at der er fundet en holdbar løsning med Primo Vinduer som selvstændig virksomhed og en erfaren fagmand ved roret, så der fortsat vil blive produceret energiklasse A-vinduer i Primo System 4000.

- Kristian Andersen overtager en veletableret vinduesfabrik med mange års erfaring og et stærkt brand, der gennem mere end 40 år har slået sit navn fast, skriver Primo-koncernen i en pressemeddelelse.

Primo Vinduers døre og vinduer forhandles over hele landet og har desuden en betydelig eksport til især Norge og Sverige.

Om Primo
Primo er en danskejet familiekoncern, ejet af familien Grunnet. Virksomheden blev grundlagt i 1959 i Tistrup i Sydvestjylland, hvor Primo Danmark i dag holder til. Siden har koncernen ekspanderet betydeligt med adskillige strategiske virksomhedsopkøb fortrinsvis i Nord- og Østeuropa. Den nuværende struktur med moderselskabet Inter Primo i spidsen blev etableret i 1986. Primo Vinduer blev grundlagt (af Primo-stifterens bror) i 1974.

Inter Primo er efter salget af Primo Vinduer repræsenteret med 12 fabriksanlæg i syv lande, der alle ekstruderer plastprofiler til industrien; herunder transport, byggeri, medico, energi og offshore. I Danmark er Primo leverandør af profiler og systemer til vinduesbranchen, hvor man dels udvikler kundetilpassede profiler til vinduesproducenternes egne modeller og dels udbyder komplette vinduessystemer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109