23948sdkhjf

Pavillon forener tradition og innovation

Moelven leverer materialerne til en midlertidig træpavillon, der nu opføres i Kongens Have som led i en arkitektkonkurrence.
Kongens Have i København vil fra den 13. september og en måned frem huse en midlertidig træpavillon som med sikkerhed får stor attraktionsværdi. Pavillonen manifesterer arkitekturens alsidighed og er resultatet af arkitektkonkurrencen ”Pavillon 1:1”, som Akademisk Arkitektforening i samarbejde med Arkitektforeningens lokalafdeling i København står bag.

Vinderen af arkitektkonkurrencen blev hollandske .Fabric, som leverede et legende og oplevelsesrigt bud på en moderne pavillon. Hos Arkitektforeningen glæder man sig over, at Danmark efter internationalt forbillede forener tradition med innovation ved at opføre pavillonen, som er døbt ”Trylletromler”.

Netop nu er Københavns Tekniske Skole i fuld gang med at samle trælamellerne til elementer, som støbes sammen til en pavillon, der opfylder komplekse krav til samtidens byggeri. Det gælder alt fra design og funktion til mobilitet, bestandighed og bæredygtighed.

”Trylletromler” bygges af nordisk træ, som leveres af Moelven, fortolket med en ny og kreativ tilgang til design og innovation. Pavillonen forventes at få stor opmærksomhed af både lokale og internationale gæster, som kan opleve værket i den skønne danske sensommertid.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078