23948sdkhjf

Howe klar til amerikansk eventyr

Med Nordamerika som løftestang skal omsætningen fordobles over de næste tre år.
Møbelvirksomheden Howe har i en årrække forsøgt at erhverve sig IP-rettighederne til den ikoniske 40/4-stol i Nordamerika.

I juni måned lykkedes det endelig at få aftalerne på plads, og det baner vej for en amerikansk offensiv, som igangsættes omgående. Det fortæller CEO Michael Jacobsen, der har meget store forventninger:

- Howe har stor succes og er inde i en rigtig spændende udvikling. Vi forventer at fordoble vores omsætning inden for de næste tre år, og her vil det amerikanske marked blive en afgørende faktor, siger han.

Første store ordre er i hus
Indtoget på det amerikanske marked er således en meget vigtigt brik i Howes vækststrategi, og virksomheden fra Middelfart forventer, at USA i løbet af kort tid vil udvikle sig til det største enkeltmarked.

Hos Howe har man de sidste par måneder arbejdet på højtryk for at blive klar til de mange nye udfordringer i USA. Der er blandt andet ansat en ny sælger, som arbejder ud fra New York. Ligeledes er der etableret produktion i Grand Rapids, Michigan samt en afdeling med Customer Service og Supply Chain.

Og det går allerede stærkt i USA, fortæller Michael Jacobsen. Howe har på nuværende tidspunkt vundet sit første store projekt med 800 polstrede 40/4-stole til Colorado Mesa University, og det er selvsagt medvirkende til at skrue forventningerne i vejret.

Som et led i den overordnede vækststrategi har Howe i øvrigt også lanceret flere nye produkter; herunder en Arne Jacobsen-stol.
Læs mere om: Howe
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.234