23948sdkhjf

Tre kæder går sammen om indkøb

Redoffice, Scan Office og Zap-in har dannet selskabet Redoffice Supply & Logistics. Målet er at forbedre konkurrencekraften.
Tre af de største danskejede aktører i kontorforsyningsbranchen går nu sammen for at skabe et alternativ til de frivillige kæder og de internationale aktører på markedet.

Redoffice, Scan Office og Zap-in Kontorsupermarked omsætter totalt for omkring 800 mio. kr., hvoraf de 350 mio. kr. er omfattet af det nye samarbejde om fælles lager/logistik, indkøb og markedsføring.

Det helt afgørende og nye i dette samarbejde er, at det bygger på fælles lager og logistik samt et forpligtende indkøb, hvor deltagerne udelukkende foretager sine indkøb i det fælles selskab. I samme forbindelse indtræder Scan Office’s kontorartikeldivision i Redoffice-kæden, som dermed udbygger sin position på det danske marked væsentligt.

- I en hverdag, hvor øget fokus på tilpasning af omkostninger til et faldende marked er et succeskriterium, skal vi gøre det lettere for vores medlemmer at gøre det de i bund og grund er allerbedst til og brænder mest for – nemlig at servicere, rådgive og supportere kunderne. Og det hjælper vi dem med i det nye setup, siger adm. direktør i Redoffice A/S, Carsten R. Andersen.

Det nye fælles selskab
Gennem det fælles lager og logistikcenter samt øget fælles markedsføring af Redoffice-brandet satser det nye selskab på at styrke adgangen, forhandlingspositionen og dermed konkurrencedygtigheden overfor såvel leverandører som kunder.

Det nye selskab får navnet Redoffice Supply & Logistics og vil overtage dele af Scan Offices nuværende lagerfaciliteter i Esbjerg. Udover den daglige ledelse vil flere af ejernes nuværende medarbejdere blive tilknyttet selskabet for at sikre følingen med markedet og udnytte de ressourcer, som ejerne bag selskabet besidder.

Direktionen vil bestå af, adm. direktør Finn V. Nielsen, hovedaktionær og administrerende direktør i Scan Office, samt Max Dalsgaard, ejer og administrerende direktør i KD Gruppen, som driver Redoffice-afdelingerne i Herning, Aarhus og Holstebro. Indkøbschef bliver Per S. Jessen. Han er i dag indkøbschef hos Scan Office.

- Det nye selskab vil kunne nedbringe omkostningerne for vores leverandører med forventeligt lavere priser til følge – men vil også kunne tiltrække nye udenlandske leverandører og brands på det danske marked. Samtidig vil selskabet stå for en fleksibel distribution som skal optimeres til gavn for vore kunder, siger direktør i Redoffice Supply & Logistics, Max Dalsgaard.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.084