23948sdkhjf

Skateboards bliver til møbler

Nordjyske I’m:Board har lanceret lænestolen Board:Chair, der er opbygget af skateboards. Interessen er så stor, at virksomheden nu arbejder på en hel kollektion af møbler.
I tæt samarbejde med danske møbelsnedkere har iværksætterfirmaet I’m:Board ApS., der har rødder i skatermiljøet, skabt stolen Board:Chair.

Inspirationskilden er det klassiske skateboard, og planen er at lancere en hel kollektion af skateboard-møbler. Der er allerede designet en fodskammel, og firmaet arbejder desuden med vin- og bogreoler, belysning og havemøbler.

- Vi havde egentlig troet, at vi bare skulle sælge stolen til venner og bekendte. Men vi har oplevet en enorm interesse, lige fra Hongkong til Østrig og Schweiz. Det har været vildt overraskende, fortæller den ene af I’m:Board’s indehavere, Rasmus Arendt Nielsen, til Nordjyske Stiftstidende.

Hans forretningspartner i virksomheden, Kasper Bugge Møller, har haft sin gang i skateboardmiljøet siden 1980'erne og byggede sit første skateboardmøbel tilbage i 2001. Den nu patenterede Board:Chair opstod som skitse allerede i 2004, men det var først i 2012, at arbejdet for alvor tog fart.

Tanken bag den håndlavede Board:Chair har været at skabe et møbel, som både er lækkert at se på og behageligt at sidde i. Stolen består af fire i skateboards bambus sammensat med et ergonomisk udformet stel i møbelbirkefiner.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125