23948sdkhjf

Omsætningen stagnerer hos Expedit

Den danske indretningsspecialist vokser ikke helt så hurtigt som de sidste par år. Ledelsen fastholder dog forventningen om en positiv udvikling i indtjeningen.
Expedit formåede i 2012 at vende underskud til overskud efter en stigning i omsætningen på 10 procent.

Ved offentliggørelsen af 2012-regnskabet gik meldingen på en fortsat positiv udvikling i omsætning såvel som indtjening i 2013, og dette fastholdes ved udgangen af regnskabsårets første kvartal – trods stagnation i omsætningen:

- Expedit Group har i årets første måneder oplevet stagnation i Gruppens omsætning, sammenholdt med samme periode 2012. For året som helhed ændrer dette ikke ved de tidligere udmeldte forventninger, idet Expedit Gruppens ordrebeholdning fortsat er på et tilfredsstillende niveau, hvilket, sammen med de igangsatte initiativer i såvel Danmark som Sverige samt flere nye kundekontakter inden for eksisterende og nye kundegrupper, skaber grundlag for en fortsat positiv forventning til udviklingen i 2013, lyder det i en fondsbørsmeddelelse.

Samlet set forventes koncernen således også i 2013 at realisere vækst i omsætningen, om end ikke i samme omfang som de sidste to år, ligesom den positive udvikling i indtjeningen ventes at fortsætte.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078