23948sdkhjf

Shop-in-shop-løsninger til ’royal’ kunde

Expedit har udviklet et nyt koncept, der nu skal leveres til en lang række af de butikker og varehuse, hvor Royal Copenhagen er repræsenteret.
Det seneste år har Expedit og Royal Copenhagen arbejdet tæt sammen om at skabe det helt rigtige koncept til Royal Copenhagens mange shop-in-shops. Det er der nu kommet en spændende, markant og fleksibel løsning ud af.

- Forløbet har været spændende og også langvarigt, men det er vigtigt for os, at det er den helt rigtige løsning, der kommer ud i butikkerne. Og det er det, så den investering er givet godt ud, siger Hans Maasbøl fra Royal Copenhagen og uddyber:

- For Royal Copenhagen er det afgørende, at vores partnere har forståelse for, hvad vores historie og kulturarv betyder, og at de er i stand til at favne, anerkende og anvende den. Men samtidig skal vi også vise, at vi tænker nyt og ser fremad, så vi både fastholder vores nuværende kunder og når ud til nye kundegrupper med vores moderne luksusprodukter til hverdagsbrug.

Inspirerende proces
Hos Expedit er det sjældent at opleve et udviklingsprojekt strække sig over så lang tid, men for designer Susanne Agerbo har det været en spændende proces:

- Det er virkelig inspirerende at arbejde med Royal Copenhagen, der stiller store krav, men også giver rigtig meget igen. Vi har gennem det sidste år arbejdet sammen med mange i deres organisation – lige fra den kreative direktør til den ansvarlige for dekorationen i butikkerne – og det betyder naturligvis, at der kommer mange behov og krav på bordet, som vi skal forholde os til, men også at processen bliver meget nuanceret og dynamisk, og at løsningerne måske ender et andet sted, end de ellers ville. Og når vi så oplever og hører, at de er tilfredse med både forløbet og resultatet, er det jo ekstra dejligt, siger hun.

Samarbejdet mellem Expedit og Royal Copenhagen omfatter shop-in-shop-løsninger til en lang række butikker og varehuse, hvor Royal Copenhagen er repræsenteret, og allerede nu er Expedit i gang med at udvikle nye løsninger til sin nye kunde.

Kilde: Expedit

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095