23948sdkhjf

Grundlægger købes ud af Raun A/S

Michael Raun har overdraget sine aktier i møbelvirksomheden til Hanssen Equity A/S og udtræder samtidig af organisationen.
Hanssen Equity har siden maj 2009 ejet 50 % af den virksomhed, som Michael Raun startede tilbage i 1997.

Efter 1½ års samarbejde har Michael Raun imidlertid ønsket at søge nye udfordringer, og derfor overtager Hanssen Equity nu de resterende 50 % af aktierne selskabet:

- Det har været meget positivt for Raun at få Hanssen Equity med ombord. Da jeg besluttede, at tiden var inde til at kaste mig over nye projekter, fandt vi en løsning, hvor Hanssen Equity kunne fortsætte som 100 % ejer. Det var vigtigt for mig, da jeg således ved, at virksomhedens fremtid vil være i de bedste hænder, siger Michael Raun.

Vækstplaner fortsætter
Med salget af sin aktiepost forlader Michael Raun samtidig sin daglige gang i virksomheden. Han overlader i stedet ansvaret til de folk, som i løbet af det sidste års tid er bragt ind i ledelsen:

- Michael Raun er virksomhedens stifter, og hans kreativitet og gode forretningssans har bragt Raun til, hvor vi er i dag. Men ingen er uundværlige, og vi har i dag i Raun et rigtig stærkt team, som kan føre virksomheden videre og håndtere fremtidens udfordringer, siger adm. direktør Mick Kjær fra Hanssen Equity.

Han understreger, at opkøbet af Raun er en langsigtet investering, og at den aktuelle vækststrategi for de skandinaviske markeder vil fortsætte med uforandret styrke.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078