23948sdkhjf

Messearrangør hæver overliggeren

LivingKitchen 2011 – et nyt tysk forum for køkkenbranchen – styrer mod flere end 150 internationale udstillere, når premieren løber af stablen i januar.
LivingKitchen afvikles sammen med møbelmessen Imm Cologne, og oprindeligt var ambitionen at nå op på 70 udstillere.

Men det tal er altså nu mere end fordoblet:

- Efter at have rundet 100 registreringer i løbet af sommeren forventer vi nu en total på omkring 150 udstillere, siger Gerald Böse, CEO hos arrangøren Koelnmesse.

Den store interesse fra internationale køkkenvirksomheder betyder, at messearealet på nuværende tidspunkt har overskredet 40.000 m².

De positive toner fra Koelnmesse kommer i kølvandet på en frisk rapport fra den tyske brancheorganisation VdDK, der forventer en samlet vækst i 2010-salget på omkring 3 %:

- I de senere år har sektoren formået at fastholde en stabil efterspørgsel fra hjemmemarkedet, og nu er eksporten også igen på vej op, siger Gerald Böse.

Blandt de hidtil tilmeldte udstillere er store internationale virksomheder som Miele, Pronorm, Poggenpohl, Siemens og Gorenje. På den seneste udstillerliste fra 13. september figurerer endvidere en enkelt dansk virksomhed; Cadesign form fra Århus

LivingKitchen 2011 afvikles i dagene 18. – 23. januar 2011. Læs mere om messen på www.livingkitchen-cologne.de .
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078