23948sdkhjf

AP Møbelpolstring åbner ny afdeling

Horsens-virksomheden har slået dørene op i Nørresundby med 31-årige Henrik Holm i spidsen.
31-årige Henrik Holm afsluttede sin uddannelse som møbelpolstrer i efteråret, og han er nu udpeget til at stå i spidsen for en ny afdeling af AP Møbelpolstring.

Virksomheden, der både servicerer virksomheder og private, har indtil nu udelukkende haft lokaler i Horsens, men med afdelingen i Nørresundby satser AP Møbelpolstring altså nu på også at etablere sig uden for det østjyske område.

Henrik Holm er indtil videre den eneste ansatte på de godt 300 m² i Nørresundby, men han satser på, at det inden længe vil kunne lade sig gøre at ansætte 2-3 ekstra medarbejdere. Generelt ser han store fordele i at blive del af en allerede etableret virksomhed:

- Det er en stor fordel at køre med AP Møbelpolstrings koncept. Jeg har fået større lokaler, end jeg ville have fået, hvis jeg skulle have startet op helt på egen hånd. De har en regnskabsdame, der tager sig af det økonomiske, så det behøver jeg ikke gå så meget ind i. De kan hjælpe mig med prissætning, hvilket er noget af det sværeste i branchen, især når der er tale om større erhvervsopgaver. Og endelig forsyner de mig med opgaver fra afdelingen i Horsens, indtil jeg kommer rigtigt i gang, siger Henrik Holm til Nordjyske Medier.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093