23948sdkhjf

VE2 mødte uno form på Wood Supply

Uno form tog kontakt til den århusianske VE2 efter at have læst om virksomheden på Wood Supply. Det blev starten på et spirende samarbejde.
VE2 har designet serien BUKBUK, der består af bord og bænke, som nu forhandles eksklusivt i uno forms butikker i hele Norden.

Det første langbord har netop fundet vej til uno forms nyrenoverede butik i hjertet af Århus og det varer ikke længe, før man vil kunne opleve BUKBUK i uno forms showroom i Oslo.

Kontakt via Wood Supply
- uno forms marketing & retail manager Peter Bisgaard kontaktede os efter at have læst om os på Wood Supply. Han havde længe ledt efter et møbeldesign, der passede til uno forms værdier og stil og han så straks et match med vores BUKBUK langbord, fortæller designeren bag og partner i VE2, Morten Lauritzen.

VE2 har været medlem på Wood Supply i godt et år, og den beslutning har Morten Lauritzen ikke fortrudt et sekund:

- Som medlem har vi mulighed for selv at rykke nyheder ind i nyhedsbrevet, og vi oplever generelt en rigtig god hitrate på de ting, vi har rykket ind, lyder det fra designeren, som understreger, at Wood Supply er et rigtig godt medie til markedsføring:

- Vi bruger det flittigt for at skabe en kontinuerlig strøm af nyheder fra VE2 og på den måde holde omverdenen orienteret om, hvad vi går og laver, supplerer han.

Har udvidet BUKBUK med nyt design
Siden den første kontakt med uno form har BUKBUK-bordet fået selskab af en bænk, hvormed der er skabt en unik serie til uno forms køkkener:

- Bænken er kommet til, efter vi har indledt samarbejdet ,og den passer perfekt til langbordet, men kan også stå alene i eksempelvis et badmiljø, fortæller Morten Lauritzen.

Den helt rigtige samarbejdspartner
Han glæder sig meget over samarbejdet med uno form, der kun lige er i sin spæde opstart. Han forklarer Wood Supply, at borde og bænke kan laves i seks forskellige træsorter og med fire forskellige overflader, der matcher sortimentet hos uno form.

BUKBUK-produkterne giver på den måde stor valgfrihed hos køber, hvorfor Morten Lauritzen ikke kunne forestille sig en bedre salgspartner end uno form:

- Hos uno form bruger konsulenterne lang tid sammen med kunderne for at finde frem til den helt rigtige løsning til køkken og/eller badeværelset. Det vil være svært at sælge samme bord og bænk i en almindelig møbelbutik, lyder designerens vurdering, der øjner flere spændede opgaver sammen med uno form i fremtiden.

Han fortæller afsluttende, at både bænke og borde ordreproduceres i Danmark.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187