23948sdkhjf

Ugens Grin - 10 gode råd fra IT-afdelingen

Få en god start på weekenden med ugens skæve indslag fra redaktionen på Wood Supply...
1. Hvis fotokopieringsmaskinen, telefaxen eller kaffemaskinen ikke virker, så ring til os. Der er sikkert en eller anden form for elektronik i den, hvilket gør det til en oplagt sag for os at løse.

2. Når vi spiser frokost ved skrivebordet, kan du roligt forstyrre os med dine problemer og forvente omgående løsninger. Vi er til for at servicere, og vi er altid parate til at løse computerfejl.

3. Når vi henter koldt vand, får en cigaret eller deltager socialt, er vi også klar til tekniske spørgsmål. Den reelle årsag til disse menneskelige aktiviteter er, at vi tilbyder os for folk uden e-mail og telefon.

4. Send os alle vigtige postmeddelelser med STORE BOGSTAVER. Mail-serveren opfatter disse som hastesager og leverer dem EXPRESS til modtageren.

5. Hvis printeren ikke virker. Så send jobbet mindst 20 gange. Det er et kendt problem at printjobs forsvinder i det store kosmos uden forklaring.

6. Hvis printeren fortsat ikke virker efter 20 jobs, send da jobbet til samtlige printere. Der er sikker en af dem som stadig virker.

7. Når du skal have skiftet toner i din printer, kan du roligt tilkalde os. Det at skifte toner er en ekstrem kompleks teknisk opgave. Hewlett-Packard anbefaler at dette kun udføres af højt uddannede personer - som f.eks. atomfysikere.

8. Når du møder en af os i Føtex lørdag eftermiddag, er du også meget velkommen med spørgsmål. Vi arbejder 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året.

9. Når vi sender vigtige e-mails og fortæller om vitale informationer, kan du roligt slette posten - omgående og uden at læse den. Vi checker sikkert bare fordelingslister.

10. Hvis du modtager et 30 MB filmklip, kan du roligt sende den videre til samtlige i virksomheden. Vi har rigelig med plads på vores mail-servere.

Kender du en sjov historie eller en god vittighed?
Wood Supply opfordrer alle læsere til at sende vittige – gerne brancherelaterede – historier og indslag til redaktionen.

Tip os via mail med ”Ugens Grin” i emnefeltet. Bliver dit bidrag udvalgt, kommer det med i fredagens nyhedsbrev sammen med dit navn og et link til din virksomhed.


Læs flere Ugens Grin:
Chefen og mig
Forklaring på de forskellige ideologier
Test din logiske sans
I Danmark
Forskellen på offentlige og private virksomheder
10 enkle regler i livet
God kundeservice
Lidt arbejdsmorale
Lad altid projektlederen tale først
Tis i badet og red regnskoven!
Øst møder Vest i træindustrien
Ledelsens sprog
Finanskrisehumor
Hvem tør nu kalde sig supersælger?
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093