23948sdkhjf

Ugens Grin – tis i badet og red regnskoven!

Få en god start på weekenden med ugens skæve indslag fra redaktionen på Wood Supply…
I Brasilien tilskyndes indbyggerne nu til at lade vandet, mens de er i bad. På den måde skånes miljøet og kan i sidste ende være med til at redde regnskoven.

Den brasilianske miljøgruppe, SOS Mata Atlantica, hævder, at hver husstand i Brasilien i gennemsnit kan spare knap 4.400 liter vand om året, hvis man bare én gang om dagen undlader at skylle ud i toilettet.

Budskabet er blevet til en reklamefilm med sloganet "Tis i brusebadet, red den atlantiske regnskov" og kører for tiden som en del af reklameblokkene i brasiliansk tv.

Og hvor kommer regnskoven så ind i billedet? Jo... Pointen er, at et reduceret vandforbrug skåner miljøet og i sidste ende også regnskoven. En ganske nobel tanke, men selve kampagnen er så tilpas 'skæv', at vi her på redaktionen blev enige om, at den fortjente en plads i Ugens Grin.

Se reklamefilmen her:
[flash][width]425[/width][height]344[/height][address]http://www.youtube.com/v/oSX-pPIOvLw&hl=en&fs=1&[/address][/flash]



Kender du en sjov historie eller en god vittighed?
Wood Supply opfordrer alle læsere til at sende vittige – gerne brancherelaterede – historier og indslag til redaktionen.

Tip os via mail med ”Ugens Grin” i emnefeltet. Bliver dit bidrag udvalgt, kommer det med i fredagens nyhedsbrev sammen med dit navn og et link til din virksomhed.

Læs flere Ugens Grin:
Øst møder Vest i træindustrien
Ledelsens sprog
Finanskrisehumor
Hørt under jobsamtalen
En meget alternativ fraværspolitik!
Hvem tør nu kalde sig supersælger?
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078