23948sdkhjf

Investeringsselskab køber sig ind i Raun A/S

Hanssen Equity A/S er gået ind i møbelbranchen og har erhvervet sig 50 % af aktierne i Raun. Målet er at blive Skandinaviens stærkeste sofamærke.
- Vi har i et stykke tid været på udkig efter en investering i denne branche. Det, vi fandt i Raun, var et stort potentiale og gode udviklings-muligheder.

Mick Kjær, administrerende direktør i Hanssen Equity, har store forventninger til selskabets investering i møbelvirksomheden Raun, hvor Hanssen Equity netop har erhvervet sig 50 % af aktiekapitalen.

Udover kapital, bringer Hanssen både strategiske og operationelle kompetencer ind i selskabet. Målet er at få kendskabet til Raun bredt ud over landets grænser og på sigt skabe Skandinaviens stærkeste sofamærke. Dette skal dels realiseres via en række franchisebutikker i de skandinaviske storbyer, samt en selektiv udvælgelse af de bedste forhandlere til ”shop-in-shop” løsninger.

Selvom markedet for møbler generelt er noget følsomt for tiden, forventer både Hanssen Equity og Raun-grundlægger Michael Raun, at udviklingen så småt vil vende senest ved udgangen af 2010:

- Til den tid vil branchen utvivlsomt have været igennem en konsolidering. Derfor kommer et kapitalindskud på det helt rigtige tidspunkt, således vi nu i ro og mag kan gennemføre den strategi og de ambitioner, vi har med Raun. De nye muligheder der opstår i kølvandet på dette vil være til stor gavn både for eksisterende såvel som nye butikker, siger Michael Raun.

Kilde: Raun A/S / Hanssen Equity

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078