23948sdkhjf

Ugens Grin – en meget alternativ fraværspolitik!

Få en god start på weekenden med ugens skæve indslag fra redaktionen på Wood Supply…
Til samtlige medarbejdere angående firmaets nye fraværspolitik ved sygdom mm.

1) Sygdom er ingen undskyldning
Vi vil ikke længere acceptere en lægeerklæring, idet vi mener at hvis man kan gå til læge kan man også gå på arbejde.

2) Dødsfald, andre
Dette er ingen undskyldning. Man kan intet gøre for den døde, og vi er sikre på at en eller anden i en mindre betydningsfuld stilling kan tage sig af det nødvendige. Hvis begravelsen imidlertid kan finde sted sent på eftermiddagen kan ansatte gå en time tidligere, så fremt de er så langt fremme med deres arbejde at intet bliver forsømt.

3) Orlov til operation
Dette vil ikke længere blive givet. Vi mener at ansatte skal snakkes fra at underkaste sig operation, idet de så længe de har været ansat hos os har brug for alt hvad de har. De er blevet ansat som de var, og hvis de får noget fjernet vil de blive mindre værd end da vi ansatte dem.Dispensation kan i enkelte tilfælde gives mod lønnedgang.

4) Dødsfald, egen
Dette vil blive accepteret. Men vi vil gerne have 2 ugers varsel, da vi mener, at det er vedkommendes egen pligt at sætte en anden ind i arbejdet.

5) Tandlægebesøg
For fremtiden vil der kun blive ansat folk med kunstige tænder, da man så i stedet for at rende til tandlægen i tide og utide kan sende tænderne med posten.

6) Andet
Der bliver tilbragt for meget tid på toiletterne. I fremtiden kan man gå på toilet i alfabetisk orden. F.eks. skal ansatte hvis navn begynder med "A" gå mellem kl. 10.00 - 10.05. "B" mellem 10.05 - 10.10 og så fremdeles. Hvis man er forhindret i at gå når det er ens tur må man vente til det igen bliver ens tur.

DIREKTIONEN

NB. Vi har fra regeringen fået en opfordring om at påse, at samtlige medarbejdere drikker postevand når de er tørstige, da det må betragtes som at de får for meget i løn hvis de har råd til at købe øl og/eller sodavand og at dette i så fald kan komme til at betyde et regeringsindgreb.

Kender du en sjov historie eller en god vittighed?
Wood Supply opfordrer alle læsere til at sende vittige – gerne brancherelaterede – historier og indslag til redaktionen.

Tip os via mail med ”Ugens Grin” i emnefeltet. Bliver dit bidrag udvalgt, kommer det med i fredagens nyhedsbrev sammen med dit navn og et link til din virksomhed.

Kilde: Totaliorden.dk

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.298