23948sdkhjf

Automatisér dig ud af krisen

Anti-finanskrise: Hos IC-Automation oplever man ikke ordrenedgang eller fyringer. Tværtimod har Randers-virksomheden forrygende travlt med at hjælpe andre virksomheder med at optimere sig ud af krisen.
IC-Automation flyttede for godt et år siden ind i nyt og mere rummeligt domicil, og har trods krisetid stadig vind i sejlene. Virksomheden har forrygende travlt både på deres primære område maskinbyggeri og på området procesanlæg.

Sidstnævnte har i den senere tid været i så stærk vækst, at der netop nu er ansat en ny applikationsingeniør i afdelingen.

- Det er skønt at kunne melde ud, at vi netop i disse finanskrisetider har masser at lave, at vi nyder de nye rammer og har glade medarbejdere, fortæller virksomhedens direktør og daglige leder Per Danielsen.

Perfekt timing
Han fortæller, at virksomheden allerede i tredje og fjerde kvartal sidste år øgede sine markedsføringsaktiviteter for at skabe ekstra opmærksomhed om virksomhedens kompetencer. Og fra omtrent samme tidspunkt satte medarbejderne yderligere ressourcer ind på området produktionsoptimering, hvilket har vist sig at være en rigtig god timing i forhold til markedssituationen.

- Det var lidt af et tilfælde, at vi satte ekstra ind på dette område. Det var en kunde som henvendte sig til os med ønsket om at få tjekket sin produktion igennem, og det endte med at vi forøgede hans kapacitet med over 20 procent. Og kunne vi gøre det hos denne éne kunde, ville vi højst sandsynligt kunne gøre kunsten efter hos andre, forklarer direktøren.

Automatisér dig ud af krisen
- Mange produktionsvirksomheder kan optimere sig ud af finanskrisen, påstår Per Danielsen og fortsætter:

- Der er utrolig mange virksomheder, hvor produktionen kører halvskidt. Automation er en overset branche, fordi det virker kompliceret. Men ofte kan vi bare ved en enkelt gennemgang identificere oplagte optimeringsområder, som hurtigt og nemt kan implementeres.

Resultaterne kan f.eks. udmunde i en øget kapacitet, bedre kvalitet, hurtigere levering, reducering af spild samt energi- og miljøoptimering.

Afsluttende fortæller Per Danielsen, at IC-Automation ud over produktionsoptimering også forventer sig meget af sit andet vækstområde. Randers-virksomheden er netop nu ved at blive vurderet af en stor kunde, og bliver resultatet positivt, vil det kunne føre endnu flere ordrer på procesanlæg med sig.

Send os din historie – og vind store præmier
Du vil i den kommende tid kunne læse flere historier om virksomheder, der har brugt finanskrisen som en mulighed for at gå i offensiven.

Vi vil også gerne høre, hvad din virksomhed har gjort for at komme styrket ud af krisen. Send os din historie på konkurrence@industry-supply.dk og vær med i konkurrencen om annoncering til en værdi af 20.000 kroner .

Læs flere Anti-finanskrise-historier:
Gulvservice via Live Chat
Gipo opruster til fremtidens udfordringer
Kyner & Co. trodser eksperterne
Lauridsen Industri starter ny serviceafdeling
Lintex Nordic Group investerer sig ud af krisen
Kolding Ilt & Gas satser på offensiv markedsføring
Finanskrise? Ikke hos Klovborg Maskinfabrik
Det er sjovere at spille offensiv fodbold
Medarbejdertrivsel hjælper Jan Bach Maskinfabrik ud af krisen
VO ApS investerer sig ud af krisen
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094