23948sdkhjf

Gulvservice via Live Chat

Anti-finanskrise: Gama Gulvservice introducerer et nyt - og for branchen ganske innovativ - koncept for at højne servicen. Det nye tiltag kaldes ”Live Chat” og har allerede medført øget travlhed.
Hos Gama Gulvservice har man udviklet en innovativ metode til effektivt at kunne tilbyde rådgivning, tips og hurtige svar på spørgsmål om for eksempel renoveringspuljen, efterbehandling af gulve og priser på afslibning.

Således tilbyder virksomheden nu ”Live Chat”, som sætter den besøgende i direkte kontakt med en medarbejder:

- Vi ønskede at tilbyde vores kunder en fleksibel og nem måde at få rådgivning om vores serviceydelser inden for afslibning og efterbehandling af trægulve, og samtidig så vi en mulighed for at skabe en større variation i vores medarbejderes arbejde med kundeservice, fortæller indehaver Tomica Rajovic.

Det nye kommunikationstiltag er tilgængeligt på alle hverdage mellem 9 og 15. Gama har tre computere koblet på ”Live Chat”, og på den måde er ventetid nærmest ikke eksisterende.

”Live Chat” har nu kørt i fire uger, og Gama Gulvservice oplever, at kunderne har taget godt imod den nye kontaktmulighed. Hjemmesiden besøges dagligt af 5-600 personer, og en del af disse stiller nu spørgsmål om, hvordan man indgiver en ansøgning om midler fra renoveringspuljen og helt specifikke spørgsmål om slibning og vedligeholdelse af trægulve:

- Vi kan se, at samtaler med kunderne via Live Chat typisk har en varighed på cirka seks minutter, og det er vores oplevelse, at vi nu får etableret dialog med kunder, som måske ellers ville have forladt vores hjemmeside uden at kontakte os. Det er i hvert fald tydeligt at se, at vi får sendt flere tilbud ud ad døren nu sammenlignet med tidligere, siger Tomica Rajovic.

Send os din historie – og vind store præmier
Du vil i den kommende tid kunne læse flere historier om virksomheder, der har brugt finanskrisen som en mulighed for at gå i offensiven.

Vi vil også gerne høre, hvad din virksomhed har gjort for at komme styrket ud af krisen. Send os din historie på konkurrence@industry-supply.dk og vær med i konkurrencen om annoncering til en værdi af 20.000 kroner .

Læs flere Anti-finanskrise-historier:
Gipo opruster til fremtidens udfordringer
Kyner & Co. trodser eksperterne
Lauridsen Industri starter ny serviceafdeling
Lintex Nordic Group investerer sig ud af krisen
Kolding Ilt & Gas satser på offensiv markedsføring
Finanskrise? Ikke hos Klovborg Maskinfabrik
Det er sjovere at spille offensiv fodbold
Medarbejdertrivsel hjælper Jan Bach Maskinfabrik ud af krisen
VO ApS investerer sig ud af krisen
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.067