23948sdkhjf

25 års jubilæum som igangsætter

Direktør og indehaver af Burcharhts Farve- & Lakfabrik i Kolding , Preben Kjærgaard har 1. juni 2008 25 års jubilæum som virksomhedsejer.
1. juni 2008 er det 25 år siden, Preben Kjærgaard fra Kolding begyndte som selvstændig. Siden har den uddannede mejerist fungeret som en utrættelig igangsætter og købmand.

Han lagde ud med at etablere Sydjysk Tryktræ i Skodborg i 1983. De efterfølgende år slog han sit navn fast inden for trykimprægnering, og med overtagelsen af Collstrop-Dansk Træimprægnering konsoliderede han branchen. Disse aktiviteter er i dag overtaget af hans sønner. Preben Kjærgaard er dog fortsat engageret i brancheforeningen Dansk TræBeskyttelse.

Preben Kjærgaard er gået i gang med et ambitiøst projekt, der går ud på at opbygge en nordeuropæisk farve- og lakkoncern. I projektet indgår HCM- Farve & Lakfabrik, Holstebro, som han overtog i 1986. Med købet i fjor af Hygæa fra finske Teknos har produktionsenheden i Holstebro skiftet navn til Hygæa. En anden hjørnesten i opbygningen er Burcharths Farve- og Lakfabrik, Kolding, som blev overtaget i 2006.

Derudover har Preben Kjærgaard overtaget Rötmotaverken i Falun i Sverige med datterselskaberne Röa og Falu Vapen Färg. Koncernen leverer overfladebehandlingsprodukter til både industrielle og private kunder.

Aktiviteterne er ejet af Nordisk Aktiv Virke, og koncernen har adresse på Gl. Donsvej i Bramdrupdam.

Preben Kjærgaard er bidt af golf og er medejer af Birkemose Golfcenter i Kolding. Familien bor i Kolding og fejrer dagen med en jubilæumsmatch på golfbanen.

Kilde: Burchardts Farve- og Lakfabrik

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078